nuffnang ads

~Followers~

Jumaat, 21 Julai 2017

Koleksi kain pasang ala Dubai

Assalamualaikum


Koleksi kain pasang ala Dubai


Dalam tak sedar bulan Syawal sudahpun sampai ke penghujungnya.  Bakal menyusul bulan Zul Kaedah dan Zul Hijjah.  Jemaah Haji juga sudah mula berangkat ke tanah suci Makkah.  Maknanya Raya Haji akan menyusul tidak berapa lama lagi.

Kepada yang masih mencari kain pasang untuk dibuat baju sendiri atau disedekahkan kepada insan-insan terpilih, maka inilah masanya.  YBKRAF mempunyai beberapa koleksi kain pasang yang serba menawan dengan harga mampu milik.  Kualiti kain juga tidak perlu diragui kerana ianya memang senantiasa menjadi rebutan dan pilihan butik-butik pakaian terkemuka.


CIRI-CIRI KAIN


  • Bidang kain 60"
  • Material ala2 dubai
  • Kain berat
  • Siap potong 3.5m (sepasang)

HARGA 

Harga pasaran sepasang kain :  RM65.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


Jom kita tengok koleksi kain yang menjadi idaman dan pilihan ramai.  


































































































Jangan lepaskan peluang untuk milik kain-kain pasang ini.

Sudah buat pilihan??

Senang jew…pilih warna, design dan kod.
Order nak berapa helai, dan whatsapp sekarang ke nombor
019-4481927
019-4481927
019-4481927

Happy shopping...


💖💖💖💖💖

Selasa, 18 Julai 2017

Vanice Silk 3D Digital Printed | Kain Pasang Exclusive

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Vanice Silk 3D Digital Printed | Kain Pasang Exclusive

•••••••••••••••••••••••••••

Design EXCLUSIVE berserta material yang sangat exclusive.  Design bunga-bungaan siap ada 3D lagi !!

Jom lah order untuk HARI RAYA HAJI uolss.. Nak ke majlis-majlis rasmi atau open house memang sesuai sangat aihhh...

Harga pon terlajak MURAH!!!
Sebab apa?? Uolss rasa lah sendiri Jenis Kain VANICE SILK Ini .. Ramai yg dah puas hati..siap repeat order . KAIN BERAT TERLETAK KAT BADAN !


CIRI - CIRI KAIN 

🔹Design nampak lebih mewah
🔹Material kain berat, jatuh dan beralun/flowy .
🔹Kain bidang 60.  Sepasang 3.5 meter.  Boleh request by meter minimum 2 meter.
🔹Design 3D, bunga nampak lebih hidup dan melambai-lambai
🔹Kain selesa dipakai dan tidak melekat di badan
🔹Mudah di gosok, washable


HARGA 

Ada dua kategori harga mengikut kesukaan.  Sama ada penuh corak atau padan suai dengan kain kosong.


  • RM125.00 ~ 3.5M (FULL CORAK)
  • RM95.00 ~ 1.75m Corak d+ 2M plain (MATCHING)

HARGA TIDAK TERMASUK POS.


Jom cuci mata...





















































































































Sudah buat pilihan??

Senang jew…pilih warna, design dan kod.
Order nak berapa helai, dan whatsapp sekarang ke nombor
019-4481927
019-4481927
019-4481927

Happy shopping...

💖💖💖

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...