Catatan

Tunjukkan catatan dari 2010

Giveaway - Saya Nak Kain Tu!!!

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,


4 Syarat Mudah:-


1. Merupakan seorang blogger & mempunyai alamat di Malaysia

2. Menjadi follower blog SYEDACOLLECTION

3. Tepekkan banner Giveaway kat sidebar & buat 1 entry ringkas bertajuk "Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!" kat blog anda. ( Mesti dilink kan terus ke entry ini - di Giveaway Syeda Collection)

4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry yang sama seperti di atas.

Giveaway bermula 17 Dis - 21 Jan 2011 jam 11.59pm.

Pemenang akan diumumkan pada 24 Jan 2011

Sekian adanya... harap2 sampai sepasang kain ke pintu rumah aye.... yeyeye

Hijaucantik Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,


Hijaucantik Giveaway, sempena mrABi birthday.

Terma dan syarat:


Follower It's Umi Journal dialu-alukan.Buat satu entry bertajuk 'Hijaucantik Giveaway', lekat banner di sidebar blog masing-masing berserta link backnya sekali.lain-lain rujuk di sini sekian...

Hijau memang cantik... tambah lagi dengan warna oren, lagi terserlah kecantikannya.

Tudung Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan selamat 1Malaysia,
aye kembali dengan contest 'Tudung Giveaway' anjuran mamamika Sempena 4th Wedding Anniversarry pd 3 Dis 2010 Happy Anniversary... Hope for the best for ever
Aye nak tag :- 1.  ummie mirahaziq (http://anakku-een.blogspot.com/) 2.  sis Chempaqa (http://chempaqalavendercottage.blogspot.com/) 3.  zie fauzi (http://fztogether.blogspot.com/), dan
4.  Ieda al-Habsyi (http://www.iedaluvsham.com/)
REFFERER AYE adalah : Ibu Hadif aka Mrs. K (http://ibuhadif.blogspot.com/ )

~~~~~~~~
Info lanjut mengenai GA ini ada di blog lakaran hati

kembali bersiaran...

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat semua warga maya,



Just to say that I'm back...

rehat!!!

just for information....
nak rehat sekejap mungkin seminggu dua... sebab nak buat-buat sibuk

mungkin juga sehari dua kalu dah tak berapa sibuk akan buat entry baru....

tentang contest.... jugak....


selamat bercontest.....


ngeee...

bARdbOO GIVEAWAY

Imej
Salam 1Malaysia dan 1Dunia,

bARdbOO Giveaway... pelikkan namanya... walau apa pun itu lah kreatif dan hak milik individu untuk membuat sebarang nama... yang pasti ia tidaklah menyakitkan sesiapa... kerana nama itu hanya pemiliknya saja yang tahu apa makna disebaliknya.

ngee.... bukan tujuan catatan ini untuk pertikai pulak nama GA ni... cuma untuk pengenalan GA dan sebagai tanda join GA ni...buat suspen jer..

seperti yang tertera kat banner kat atas tu, hadiahnya dari UK dan begitu yang dinyatakan oleh penganjur GA ini.

GA ini aye tahu dari SINAR RAUDAH, semasa jalan-jalan di alam maya (blogwalking).

nak bagi tahu lagi... ada hadiah juga untuk referer tertinggi

antara syarat penyertaan boleh terus ke http://www.bardboo.com/2010/07/bardboo-giveaway.html

Tarikh tutup:  31.12.2010 - lama lagi tu...oppps.... TAMAT SUDAH... TAK SEMPAT JOIN DAN INFORM TUAN GA.... huhuhuuu tak merasa barangan dari UK tu....

MJ #2 Give Away

Imej
Assalamualaikum, Salam 1Malaysia dan 1Dunia...

Sekali lagi, berhasrat untuk sama-sama memeriahkan 1Dunia Giveaway.

Dalam dok blogwalking, terjumpa GA ni... Give Away ke-2 yang dianjurkan oleh Celoteh MJ.  Walaupun usia Celoteh MJ baru aje mencecah 3 bulan...dah 2 GA dianjurkan... Tahniah dan syabas, rajinnya... pengikutnya pun ramai juga...

Eh eh.... banyak pulak celoteh yerk... okeh berbalik kepada GA nih, syarat untuk sertai tak susah... ikut jer seperti yang tertera di sini :- http://normj1001.blogspot.com/2010/11/mj-2-give-away.html

Tarikh tutup: 26.11.2010

Nina's Collections Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat semua terutama peminat fesyen,

Nina's Collections Giveaway ini diadakan bersempena perasmian pembukaan Nina's Collections.
Hadiahnya lumayan.... dan surprise... jangan banyak citer... jom layan
Syarat Penyertaan tak susah, senang jer... yang penting sila ke Nina's Collection untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai giveaway ini..
Tarikh tutup:  01.12.2010
~~~~~

CINTA CRAFT GIVEAWAY 20-10-2010

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia serta salam sejahtera buat semua pencinta craft,

Cinta-Craft menganjurkan giveaway pertama bersempena 20 10 2010.  Giveaway akan berlangsung sehingga 20 11 2010.

Antara hadiahnya adalah seperti yang tergambar kat bawah neh....


jom ke blog giveaway cinta-craft untuk maklumat lanjut....

senang cerita klik kat link ni ha..... http://cinta-craft.blogspot.com/2010/10/giveaway-20-10-2010.html

tarikh tutup:  20.11.2010

Give Away Nazz@Purple

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat semua,
Joon sertai Give away anjuran Nazz @ Purple...
suka purple ...dan suka keychain jugak ... kalau suka klik kat http://nazzcoco.blogspot.com/2010/10/give-away-nazzpurple.html untuk sertai GA ini... mana tau ada ongg...
tarikh tutup:  12/11/2010 (12.00 am)...

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!

Imej
Assalamualaikum dan selamat 1Malaysia serta 1Dunia,  Noir Jewelry kembali lagi dengan Giveaway yang meletop...
hadiahnya bukan calang2... lihat gambar di atas, sekotak box   keronsang tu.... 12 pcs la...  hadiah untuk pemenang bertuah...
untuk menyertai sila ke laman blog NOIR JEWELRY, juga untuk maklumat lanjut.
tarikh tutup:  10/12/2010
p/s:  aye tahu GA ni dari Blog Lynn (bukan syarat penyertaan tapi dimasukkan untuk makluman sahaja).


Bekas Telur & cenderamata

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Berikut adalah pengenalan bagi bahan untuk perniagaan online yang pertama setelah lebih 9 bulan blog ini dilancarkan. 

Susu Kambing HiGoat Premium (Kurma dan Madu)

Imej
Assalamualaikum dan salam Ramadan,
Dapatkan Susu Kambing HiGoat Premium (Kurma dan Madu) sebagai "Minuman Booster" di bulan Ramadhan.
HSF607 HiGoat Premium 21PV Harga Ahli RM39.90 (S) RM44.90 (SS) Harga Runcit RM48.00 (S) RM53.00 (SS)
Selain dari kebaikan susu kambing, berikut merupakan kebaikan kurma dan madu:
KELEBIHAN KURMA DAN MADU
Vitamin A dan niasin yang terkandung didalam madu membantu membentuk dan memelihara kulit. Madu juga kaya dengan riboflavin dan thiamin yang membantu melepaskan tenaga daripada makanan dan karbohidrat. Ia juga baik untuk sel-sel saraf dan fungsi jantung. Manakala kurma pula mengandungi mineral seperti zat besi, magnesium, kalsium dan kalium yang sangat diperlukan oleh tubuh.
Untuk Kekuatan Tubuh:
- Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan
- Memulihkan sel-sel urat besar
- Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan
- Merangsang tenaga batin
Membersih dan Menambah Darah:
- Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah
- Membersihkan la…

moment with newborn baby contest

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

moment with newborn baby contest... closing date 31/8/2010 untuk maklumat lebih lanjut klik pada link di atas. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Berikut adalah penyertaan aye untuk contest ini....very good luck to me...
nama : IRDINA HUDA BINTI AHMAD KAMAL tarikh lahir : 2/12/2007 berat semasa lahir : 2.5kg umur ketika gambar diambil : within 1 - 2 hour after delivery nama ibu : SALATUL ZARIDA ISHAK mail : eydamal@hotmail.com cerita disebalik gambar : ditangkap sendiri guna handphone, atas riba dan atas katil kat wad di Klinik Bersalin Yasmin, masa tu tak der orang, hubby balik ke rumah mak mandi dan tukar baju, misi dan doktor baru keluar, tak der apa nak buat lagipun rasa macam dah kuat. My lovely little girls... second baby ... gambar anak pertama tak sempat nak d/load.
thanks.

MAMALYNA'S GIVEAWAY : "KETUK-KETUK RAMADHAN"

Imej
Assalamualaikum

apa khabar semua... jom sertai giveaway anjuran mamalyna - ketuk-ketuk ramadhan.  Jangan ingan Sheila Rusly jer ada rancangan ketuk-ketuk ramadhan... mamalyna pun tak kurang hebatnya...layan.....
"happy family"
maklumat lanjut.... di ketuk-ketuk ramadhan

Red Ribbon RAYA Giveaway Contest (4th)

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Apa khabar semua, di hari Isnin ni, nak ambil mood skit dan dah lama juga tak update blog nih. Jalan2 jumpa pulak giveaway... jom join....Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


Syarat penyertaan ada di blog Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


untuk penyertaan aye...
1.  siap
2.  siap
3.  dah lama tak aktif.. tak per kot
4.  WHISTLIST untuk Raya
      i.  mama storey from brand new collection... it look like suits me
      ii.  BROWN KNITTED NECK DRESS... sesuai untuk dipakai bersama jubah... mungkin

      iii.  dark brown vest for my hubby, buleh la pakai hari raya tapi bukan pagi raya.... tak sesuai ...

Raya akan datang.... agaknya meriah juga walaupun hanya beraya di rumah mak dan mak mertua (balik kampung).... tak dapat nak jalan jauh sangat sebab aye sedang berbadan dua dan lagi memang tak kuat sangat nak jalan jauh, kecuali rumah saudara mara yang terdekat untuk mengeratkan silaturrahim dan "kutip" duit raya untuk anak-anak.

Tentang…

Chanteqq Shopp GiveAway

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini satu lagi entry berkaitan give away.  Anjuran Chanteqq Shopp.  Memang cantik2 barangan nya.

Syarat penyertaan: Klik kat la kat entri nih...



GiveAway ni akan bermula pada 16/7/10 dan berakhir pada 01/08/10 tepat jam 12mlm

Hadiah....mmg berbaloi2 ......

ni lah hadiah nyer.... cantikkkkk kan.... harap harap tu dapatlah sampai ke rumah aye.... hehehehe. rezeki kan.... mana tau










sekian, selamat mencuba kepada semua...

I Luv Tupperware Brand

Imej
Assalamualaikum, dah lama tak buat entri kat blog nih... so dalam dok cari idea teringin pulak nak join contest anjuran Ibu Dini.

Contest yg ibu dini anjurkan ini adalah sempena promosi tupperware di bulan ramadan yg bakal tiba x lm lagi...


apa yg perlu saya buat adalah:
1.  entri untuk promote tupperware brand ibu dini - siap, entry dah buat
Untuk makluman semua, nak dapatkan tupperware dari ibu dini senang jer... harganya pun murah sangat.... tak percaya klik kat sini (jualan mega tupperware ibu dini), lagi senang kat sini jer

2.  lengkapkan slogan - siap, seperti di bawah:
    Saya nak menang hadiah set ramadan kerana nak isi makanan berbuka puasa untuk di bawa ke kampung

3.  copy banner di atas - siap
4.  jadi follower ibu dini dan juga tupperarebrandibudini - siap

5.  letak banner di sidebar blog ceritera ibu dini & tupperwarebrandibudini - siap

apa lagi.... cepatlah... tarikh tutup 31 julai 2010
pemenang akan di pilih melalui cabutan bertuah oleh Nur Dini Qistina & ayahny…

GIVEAWAY - Besday PapaZakwan! :)

Imej
Berikut adalah entry bagi penyertaan GIVEAWAY : Besday PapaZakwan ~ STICKY hingga 3 Jun 2010.  Dah lama tak join give away...


Okeylah ceritanya, Mama Zakwan buat GIVEAWAY sempena besday PapaZakwan bulan depan, 21/06/2010

Syarat penyertaan:
1. FOLLOW blog:
SuperHero Mama
Zakwan & Kawan2 Punya!!
MZ Collections

2. BUAT entry dengan tajuk GIVEAWAY - Besday PapaZakwan! :)

3. COPY & PASTE banner atas ni berserta link GIVEAWAY kat entry anda

4. TINGGALKAN entry anda kat entry giveaway ni

TARIKH TUTUP : 03/06/2010 Pukul 3.00 petang
PEMENANG : 5 orang yang bertuah (guna sistem cabut undi)
HADIAH : biasa2 je.. buah tangan dari Vietnam :)

So, apa tunggu lagi....cepat cepat klik kat sini untuk penyertaan dan keterangan lanjut
~~~~~~

Bagaimana Bermula

Imej
Assalamulaikum dan salam sejahtera

Berminat untuk mendapatkan Susu Kambing?  Bagaimana bermula..
PELAN PEMASARAN

BAGAIMANA UNTUK BERMULA?

Anda daftar di sini dan membeli Pakej Produk pilihan di bawah. Dengan pembelian Pakej Produk ini melayakkan anda menjadi ahli HRGroup2u.  Pilih salah satu pek di bawah 1 atau 2

1. Pek Higoat Milk Powder 6+1
(Harga Semenanjung: RM230, Harga Sabah/Sarawak: RM265)









2. Pek Keluarga Sihat
(Harga Semenanjung: RM230, Harga Sabah/Sarawak: RM265)












~~~~~~~~ Untuk maklumat selanjutnya sila klik gambar  ini...

Sekian, keterangan lanjut dan berita terkini akan dimaklumkan dari semasa ke semasa
~~~~~

Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entri kali ini adalah bersempena dengan penyertaan Lucky Dray sempena Hari Ibu.  Hadiah bagi Lucky Draw ini ditaja oleh Ilhanryan dan aivee emart.
Tajuk : Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw Tarikh : Bermula dari 7-30 May 2010
Syarat-syarat penyertaan ada di sini
gambar berikut adalah hadiah yang menanti ibu-ibu yang bertuah. ~~~ Aye dah melawat storeAiVee Emart.  Macam2 ada, untuk ibu juga ada ingatkan untuk anak-anak aje. Antara barang yang menarik perhatian aye adalah... layan lah gambar2 kat bawah ni ye.. baju pink ni kalau dapat kat Irdina... habis hati lah dia... suka sangat warna pink
Baju ni pulak ... untuk boys aye ... Alif... suka dengan kartun Bob The Builder sebab ada lori dan tools yang bermacam2
Haaa.... yang ini sesuai sangat2 lah dengan aye... warnanya cantik... boleh la nak isi kain baju anak2 untuk balik kampung sehari dua. ~~~~~~~~~~~~~ Last but not least... ada hadiah misteri juga ... gambarnya nanti penganjur akan umumkan dan aye akan…

Awards dari ecatir

Imej

Cabutan Bertuah Oleh Memory Shop

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Berikut adalah penyertaan aye untuk cabutan bertuah @ Lucky Draw Contestyang dianjurkan oleh The Memory Shop sempena pembukaan kedai mudah.
Di kedah mudah aka Memory Shop terbanyak brooch yang cantik-cantik dan menariknya hadiah untuk lucky draw ini juga merupakan brooch.  Bagi peserta pertama boleh membuat pilihan brooch mana yang berkenaan sebaliknya hadiah bagi peserta kedua dan ketiga ditentukan oleh pihak penaja.
Syarat penyertaan tidaklah susah mana dan boleh didapati di kedai mudah. Kepada yang berminat serta cepatlah ke kedai mudah aka memory Shop.  Keputusan akan diumumkan pada 4/5/2010. 
Aye harap dapat jadi orang yang bertuah kerana bulan Mei adalah bulan kelahiran Aye dan tarikh keputusan juga amat dekat dengan tarikh lahir aye.
~~~

My Sweet April's Giveaway @ ecatir

Imej
Assalamulaikum dan selamat sejahtera.
Berikut adalah entry aye untuk My Sweet April's Giveaway anjuran http://ecatir.blogspot.com/ .  Kalau masih ingat, tak berapa lama dulu (macam la lama sangat) aye ada buat entry berkenaan giveaway anjuran blog ecatir.  Entry berkenaan hanyalah kononya untuk pengenalan... ingatkan puan penganjur nak lah masukkan nama aye dalam senarai... ohhh tidak... rupanya tak cukup syarat. logo giveaway
Macam mana nak story lagi .... Oleh kerana puan echa (pemilik blog ecatir) bersungguh-sungguh memberi ingatan. Maka dengan sesungguhnya aye dengan ini menyertai giveaway. Aye harap entry kali ini memenuhi syarat puan echa...
Cadangan aye taklah bernas sangat cuma aye harapkan echa akan terus menyediakan entry dan karya yang bernas untuk pengikut2nye dan sesiapa saja yang jalan2 kat blog ecatir.  Oh ya!... Echa orang Melaka ye?... kalau boleh tiap kali entri adakan serangkap 2 pantun untuk kita orang jawab... heheheh... ngeeee
Siap... ~~~~~~~~~~~~~~~

~CHEMPAQA'S GIVEAWAY~

Imej
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, 
Berikut adalah penyertaan aye untuk CHEMPAQA'S GIVEAWAYyang diadakan Sempena Anniversary PUAN CHEMPAQA yang ke 10....juga sebagai menghargai teman-teman yang banyak menyokong, memberi nasihat dan semangat dalam dunia blog.  Giveaway nie adalah sebagai tanda terima kasih yang tidak terhingga..maklumlah asam garam dunia blog nie macam2...hadiahnya taklah seberapa..tapi yang penting adalah keikhlasan PUAN CHEMPAQA kan?
Kategori A yang menjadi pilihan Aye:  -terdiri daripada sebiji teko kangkung. 3 biji cawan kangkong cina, 1 milk jar (silver bamboo).
1 sugar pot (golden bamboo), 1 mangkok kecil wild roses ...WISH MY LUCK WAS HERE....

"MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"

Imej
Salam sejahtera.  Hari ni nak buat entry lagi tentang giveaway yang dianjurkan oleh Echa.  Alkisah ceritera giveaway ni seperti berikut: Memandangkan Bulan April adalah bulan kelahiran Echa Maka  dengan rasa rendah dirinya Echa ingin merakamkan jutaan TERIMA KASIH tidak terhingga kepada semua followerssssss... commentorssssss... clickerssssssss di blogini.. :) Oleh itu, sebagai tanda menghargai semua yang sentiasa menyokong blog ini samada secara langsung atau tak langsung... atau langsung tak nak sokong.. (takpe.. takpe.. mood ai baik harini)...  Echa nak buat GIVEAWAY seperti di atas... 
Syarat-syarat adalah seperti berikut: * Nak follow blog ini (hakikatnya aku bukan seorang blogger tegar) boleh.. kalau tak nak pun tak apa... ikut suka la... :) (baik kan?? baik kan?? ) heheh * Harus mengglamerkan banner di atas ni.. di SIDE dan di ENTRY masing-masing.. dengan tajuk "MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY" * ADD link BLOG INI (Echa) di BLOG LIST anda semua... (kalau tak add.. nanti tak ta…

Miss Dar's 1st Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera.  Setelah sekian lama menyepi dari giveaway, kali ini aye nak buat entry berkenaan penganjuran Giveaway oleh Miss Dar dari darling's blogspot sempena pembukaan darlingharis-on9shop.  Pemilik blog nak buat giveaway untuk bloggers yang sudi join.
Antara syarat penyertaan:-
1-Jadi follower darling's blog shop. 2-Download ini & ini 3-Buat 1 entri menarik mengenai darling's blog shop. 4-Tempekkan poster di atas ke sidebar blog anda. 5-Jangan lupa name referrer cuz referrer terfamous akan dapat hadiah jugak! -->Untuk itu jangan lupa letakkan yangbaik-biz sebagai referrer dalam setiap penyertaan anda... kerana jika aye famous .... anda juga akan dapat hadiah... kira macam win-win situation 5-Spot-cek akan dijalankan pada bila-bila masa oleh penganjur (Miss Dar) 6-Jangan lupa send entri link giveaway ke emel (beautifulsoul_92@yahoo.com) --> dan letakkan maklumkan juga penyertaan anda dalam ruangan ulasan (komen) pada entri ini (tumpang sekaki)
S…

My-Alia.com March Giveaway!!!

Imej
my-alia.com menganjurkan giveaway untuk bulan Mac 2010

Caranya senang saja...


1. Menjadi Follower di My-Alia.com
2. Tinggalkan komen di entry ini... (cth: Saya nak join giveaway ini...)

Pemenang akan dipilih secara random oleh cik Alia...
Dan pemenang yang bertuah akan menerima hadiah seperti gambar di atas
(hadiah berupa 'fragrance' dari Lovely Lace berharga RM 29.90..)

**kalau ada hadiah lagi, my-alia.com  akan update

SO... jom join! :) giveaway berakhir pada 28 Mac. Pemenang akan diumumkan pada 29 Mac.
~~~~ Catatan:
Saya nak join giveaway ini, semoga terpilih di antara yang dipilih. Huhuhuhu ~~~

First Give Away From Blink-Blink Brooch

Imej
First Give Away From Blink-Blink Brooch Aye namakan set ini  Persis Cyan
Aye menyertai give away ini kerana ia merupakan give away yang pertama dianjurkan oleh Blink-Blink Brooch dan Aye juga sukakan Brooch yang berkilauan... persis mutiara gitu...
Syarat penyertaan tak lah susah sangat... cuma sayagnya, sekarang ni Aye sedang kekeringan idea nak mengarang panjang-panjang.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Mac 2010. Untuk keterangan lanjut, klik kat sini

Penyertaan - Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Imej
Salam Sejahtera, entri semalam dengan tajuk yang hampir sama baru cop tempat... kira macam booking la...rupa-rupanya belum lagi diambil kira oleh penganjur ... Mama Icha.... semak semula rupanya syarat wajib tak cukup.... hehehe... belum jadi pengikut lak.... okey Mama Icha... aye dah jadi follower yek... jgn tak layak lagik... pening la aye cam ni...

Penyertaan anak pertama (jangan mare.... sebab masih dalam syarat kan?)
Nama:  Muhammad Alif bin Ahmad Kamal
Tarikh Lahir:  8 Oktober 2006
Tempat Lahir:  Klinik Bersalin Yasmin, Lumut, Perak
Umur skang:  (kalu kira tarikh hari ni 21/3/2010) 3 tahun 7 bulan ... berapa hari?
Berat semasa lahir:  2.45 kg
Tingggi semasa lahir:  tak ingat lak.... kad tinggak kat umah di seri iskandar
Perkembangan baby anda skang:  dah sekolah (tadika kemas) .... dah buleh mewarna dengan cantiknya, menulis lebih kurang, mengira 1 - 10 dan belajar nak kira sampai 100... macam2 lagik... macam tak percaya plak umur baru masuk 1 tahun dah boleh cakap.... fasih sek…

Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Imej
Sticky Mode untill 1 Disember 2010:  Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Bissmillahhirahmannirahim

Ini adalah 1st giveaway yang dibuat oleh Mama Icha sejak terciptanya blog ini, giveaway ini tercipta sempena tarikh lahir Icha yang pertama pada 5 Mei (eh-eh dekat2 dengan tarikh lahir aye lak).…so jomlah join…

Nak tahu kenapa Mama Icha pilih tajuk Giveaway niey??//...

>>Sebabnya Mama Icha nak baby u’oll (termasuk baby Aye) dapat hadiah sempena hari lahir baby u’oll dan baby Aye ...Kira macam hadiah harijadilah...

Nak tahu syarat2 tuk dapat present niey??...
>>Senang jerk...

~~ Giveaway niey bermula dari hari ini, 9 Mac hingga 1 Disember 2010....

~~WAJIB menjadi followers blog Mama Icha, Putri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified...

~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback ke giveaway tu...(WAJIB)


~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir ba…

L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: birthday giveaway

Imej
Lillyshoppe Birthday Giveaway dianjurkan oleh tuan puan punya Lillyshoppe sempena ulang tahunnya yang ke-24.  Owww sweet 24 ... yeah yeah.. actually 3 ekor kucing yang dok mengintai tu di ambil dari blog penganjur giveaway ni... dah nak join giveaway ni... so kena la ada kaitan dengan pemiliknya kan....
Syarat penyertaannya tak lah berat sangat cuma buat jer entry yang berkaitan dan link kan ke blog Lillyshoppe. Hadiah untuk giveaway ni belum lagi ditentukan dan hadiah apa aye tak tau... yang penting aye join kan... hehehe (pasan!) Peraduan ni pun aye dapat tahu dari orang Taiping lagi...suka la.
Kepada puan Lillyshoppe ... aye ucapkan selamat ulang tahun semoga bertambah murah rezeki yang berkat dan panjang umur yang berkat untuk terus berbakti di muka bumi Allah.  Last but not least ... selamat berkenalan. Penganjur dan untuk keterangan lanjut klik Lillyshoppe Tarikh tutup:  11 April 2010 ~~~~~~

Penyertaan Ibu Hadif's Giveaway

Imej
Penyertaan pertama untuk blog ini.  Saja je tempek gambar tu... bukan syarat penyertaan pun cuma untuk entri dalam blog bagai ....Sebenarnya contest ni pun saya tahu dari blog orang Taiping (http://anakku-een.blogspot.com/2010/03/ibu-hadif-giveaway.html) Syarat penyertaan tak susah... senang jer...
untuk keterangan lanjut klik kat sini.

~~~