Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2010

My-Alia.com March Giveaway!!!

Imej
my-alia.com menganjurkan giveaway untuk bulan Mac 2010

Caranya senang saja...


1. Menjadi Follower di My-Alia.com
2. Tinggalkan komen di entry ini... (cth: Saya nak join giveaway ini...)

Pemenang akan dipilih secara random oleh cik Alia...
Dan pemenang yang bertuah akan menerima hadiah seperti gambar di atas
(hadiah berupa 'fragrance' dari Lovely Lace berharga RM 29.90..)

**kalau ada hadiah lagi, my-alia.com  akan update

SO... jom join! :) giveaway berakhir pada 28 Mac. Pemenang akan diumumkan pada 29 Mac.
~~~~ Catatan:
Saya nak join giveaway ini, semoga terpilih di antara yang dipilih. Huhuhuhu ~~~

First Give Away From Blink-Blink Brooch

Imej
First Give Away From Blink-Blink Brooch Aye namakan set ini  Persis Cyan
Aye menyertai give away ini kerana ia merupakan give away yang pertama dianjurkan oleh Blink-Blink Brooch dan Aye juga sukakan Brooch yang berkilauan... persis mutiara gitu...
Syarat penyertaan tak lah susah sangat... cuma sayagnya, sekarang ni Aye sedang kekeringan idea nak mengarang panjang-panjang.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Mac 2010. Untuk keterangan lanjut, klik kat sini

Penyertaan - Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Imej
Salam Sejahtera, entri semalam dengan tajuk yang hampir sama baru cop tempat... kira macam booking la...rupa-rupanya belum lagi diambil kira oleh penganjur ... Mama Icha.... semak semula rupanya syarat wajib tak cukup.... hehehe... belum jadi pengikut lak.... okey Mama Icha... aye dah jadi follower yek... jgn tak layak lagik... pening la aye cam ni...

Penyertaan anak pertama (jangan mare.... sebab masih dalam syarat kan?)
Nama:  Muhammad Alif bin Ahmad Kamal
Tarikh Lahir:  8 Oktober 2006
Tempat Lahir:  Klinik Bersalin Yasmin, Lumut, Perak
Umur skang:  (kalu kira tarikh hari ni 21/3/2010) 3 tahun 7 bulan ... berapa hari?
Berat semasa lahir:  2.45 kg
Tingggi semasa lahir:  tak ingat lak.... kad tinggak kat umah di seri iskandar
Perkembangan baby anda skang:  dah sekolah (tadika kemas) .... dah buleh mewarna dengan cantiknya, menulis lebih kurang, mengira 1 - 10 dan belajar nak kira sampai 100... macam2 lagik... macam tak percaya plak umur baru masuk 1 tahun dah boleh cakap.... fasih sek…

Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Imej
Sticky Mode untill 1 Disember 2010:  Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Bissmillahhirahmannirahim

Ini adalah 1st giveaway yang dibuat oleh Mama Icha sejak terciptanya blog ini, giveaway ini tercipta sempena tarikh lahir Icha yang pertama pada 5 Mei (eh-eh dekat2 dengan tarikh lahir aye lak).…so jomlah join…

Nak tahu kenapa Mama Icha pilih tajuk Giveaway niey??//...

>>Sebabnya Mama Icha nak baby u’oll (termasuk baby Aye) dapat hadiah sempena hari lahir baby u’oll dan baby Aye ...Kira macam hadiah harijadilah...

Nak tahu syarat2 tuk dapat present niey??...
>>Senang jerk...

~~ Giveaway niey bermula dari hari ini, 9 Mac hingga 1 Disember 2010....

~~WAJIB menjadi followers blog Mama Icha, Putri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified...

~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback ke giveaway tu...(WAJIB)


~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir ba…

L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: birthday giveaway

Imej
Lillyshoppe Birthday Giveaway dianjurkan oleh tuan puan punya Lillyshoppe sempena ulang tahunnya yang ke-24.  Owww sweet 24 ... yeah yeah.. actually 3 ekor kucing yang dok mengintai tu di ambil dari blog penganjur giveaway ni... dah nak join giveaway ni... so kena la ada kaitan dengan pemiliknya kan....
Syarat penyertaannya tak lah berat sangat cuma buat jer entry yang berkaitan dan link kan ke blog Lillyshoppe. Hadiah untuk giveaway ni belum lagi ditentukan dan hadiah apa aye tak tau... yang penting aye join kan... hehehe (pasan!) Peraduan ni pun aye dapat tahu dari orang Taiping lagi...suka la.
Kepada puan Lillyshoppe ... aye ucapkan selamat ulang tahun semoga bertambah murah rezeki yang berkat dan panjang umur yang berkat untuk terus berbakti di muka bumi Allah.  Last but not least ... selamat berkenalan. Penganjur dan untuk keterangan lanjut klik Lillyshoppe Tarikh tutup:  11 April 2010 ~~~~~~

Penyertaan Ibu Hadif's Giveaway

Imej
Penyertaan pertama untuk blog ini.  Saja je tempek gambar tu... bukan syarat penyertaan pun cuma untuk entri dalam blog bagai ....Sebenarnya contest ni pun saya tahu dari blog orang Taiping (http://anakku-een.blogspot.com/2010/03/ibu-hadif-giveaway.html) Syarat penyertaan tak susah... senang jer...
untuk keterangan lanjut klik kat sini.

~~~