Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha

Sticky Mode untill 1 Disember 2010:  Giveaway Birthday Present for My Baby from Mama Icha


Bissmillahhirahmannirahim

Ini adalah 1st giveaway yang dibuat oleh Mama Icha sejak terciptanya blog ini, giveaway ini tercipta sempena tarikh lahir Icha yang pertama pada 5 Mei (eh-eh dekat2 dengan tarikh lahir aye lak).…so jomlah join…

Nak tahu kenapa Mama Icha pilih tajuk Giveaway niey??//...

>>Sebabnya Mama Icha nak baby u’oll (termasuk baby Aye) dapat hadiah sempena hari lahir baby u’oll dan baby Aye ...Kira macam hadiah harijadilah...

Nak tahu syarat2 tuk dapat present niey??...
>>Senang jerk...

~~ Giveaway niey bermula dari hari ini, 9 Mac hingga 1 Disember 2010....

~~WAJIB menjadi followers blog Mama Icha, Putri Farisha dan Izzat Akiff....yang belum tu lekas2 jadi followers...kalu x...disqualified...

~~Letak Banner di sidebar blog anda dan linkback ke giveaway tu...(WAJIB)


~~U o’ll wat 1 en3 mengenai tentang diri baby u’oll (kalu bleh wat entri sebulan sebelum tarikh lahir baby anda,sebab senang mama icha nak blogwalking)......mesti ada butir2 diri seperti : Nama, Tarikh Lahir, Tempat Lahir, umur baby anda skang, berat dan tinggi semasa dilahirkan, perkembangan baby anda skang dan nama anda..jangan lupe gamba sekali...n pastikan wat sticker mode hingga ke tarikh lahir baby anda...

~~Baby u’oll mesti dilahirkan antara bulan April 2006 hingga bulan Disember 2009  (Tak jelas?....sila gi ker blog mama icha n go to chatbox mama icha...gerenti akan dibalas segala jawapan anda)....

~~Bagi yang lahir bulan 1 hingga bulan 3...soriler sebab bulannyer dah lepas...

~~Ni syarat yang perlu anda fahamkan....hanya 2 orang baby saje yang akan terpilih setiap bulan....dan jika dalam bulan April contohnya ade 5 baby yang sambut hari lahir....Wakil dari Mama Icha akan membuat undian dan hanya akan ade 2 baby saje yang layak untuk mendapat hadiah (kalu nak hadiah..buat entri yang sangat menarik untuk memancing undi)..dan jika hanya ade sorg baby yang lahir pada satu2 bulan...so hanya baby tu layak dapat hadiah..begitu jugak kalu hanya ade 2 baby dalam satu2 bulan....bertuah sungguh baby itu...hahahaha...
~~Mama Icha akan senaraikan name2 n gambar baby yang join giveaway niey dan akan update setiap bulan

~~Kalau dah siap entri anda sila linkback dan tinggalkan komen anda di entri niey....(WAJIB) (~dan juga kalau tak keberatan kat blog aye juga yer... nak tau juga sapa yang join... hehehehe)

~~Nak tahu hadiah2nyer..jeng jeng jeng...opppppppssssssss.....biarlah rahsia....mama Icha x nak bagi tau lagi.... biar supriseler katanya...

~~Jangan lupa untuk war2kan pada rakan2 anda...

:::::: sELamAt bErgiVEaWAy ::::::

Terima Kasih Kepada Yang Sudi Join Giveaway Niey.... .......

~~~~
Aye:  huh panjanglebar penerangannya... kalu tak paham lagi tak taula...
aye nak join juga tapi tunggu bulan 11 nanti... sebabnya anak aye lahir bulan 12 .... hehehehe...

Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sutera Vietnam sejuk dan selesa sepanjang hari

Kain Sulam Prada Elise Lace

Dubai Cotton lembut dan selesa