Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Jumaat, 19 Mac 2010

L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: birthday giveaway

Lillyshoppe Birthday Giveaway dianjurkan oleh tuan puan punya Lillyshoppe sempena ulang tahunnya yang ke-24.  Owww sweet 24 ... yeah yeah..
actually 3 ekor kucing yang dok mengintai tu di ambil dari blog penganjur giveaway ni... dah nak join giveaway ni... so kena la ada kaitan dengan pemiliknya kan....

Syarat penyertaannya tak lah berat sangat cuma buat jer entry yang berkaitan dan link kan ke blog Lillyshoppe. Hadiah untuk giveaway ni belum lagi ditentukan dan hadiah apa aye tak tau... yang penting aye join kan... hehehe (pasan!)
Peraduan ni pun aye dapat tahu dari orang Taiping lagi...suka la.

Kepada puan Lillyshoppe ... aye ucapkan selamat ulang tahun semoga bertambah murah rezeki yang berkat dan panjang umur yang berkat untuk terus berbakti di muka bumi Allah.  Last but not least ... selamat berkenalan.
Penganjur dan untuk keterangan lanjut klik Lillyshoppe
Tarikh tutup:  11 April 2010
~~~~~~

1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers