My Sweet April's Giveaway @ ecatir

Assalamulaikum dan selamat sejahtera.

Berikut adalah entry aye untuk My Sweet April's Giveaway anjuran http://ecatir.blogspot.com/ .  Kalau masih ingat, tak berapa lama dulu (macam la lama sangat) aye ada buat entry berkenaan giveaway anjuran blog ecatir.  Entry berkenaan hanyalah kononya untuk pengenalan... ingatkan puan penganjur nak lah masukkan nama aye dalam senarai... ohhh tidak... rupanya tak cukup syarat.
logo giveaway

Macam mana nak story lagi ....
Oleh kerana puan echa (pemilik blog ecatir) bersungguh-sungguh memberi ingatan. Maka dengan sesungguhnya aye dengan ini menyertai giveaway. Aye harap entry kali ini memenuhi syarat puan echa...

Cadangan aye taklah bernas sangat cuma aye harapkan echa akan terus menyediakan entry dan karya yang bernas untuk pengikut2nye dan sesiapa saja yang jalan2 kat blog ecatir.  Oh ya!... Echa orang Melaka ye?... kalau boleh tiap kali entri adakan serangkap 2 pantun untuk kita orang jawab... heheheh... ngeeee

Siap...
~~~~~~~~~~~~~~~

Ulasan

  1. awak yang baik.. sori ye.. sbb haritu awak kata cop tempat dulu.. tapi entry nya tak lengkap.. maaf.. saya tak dapat masukkan haritu.. so, saya masukkan link awak untuk cabutan bertuah tu ye... bole yeeee.. sori .. dan tq sbb sudi join giveaway ni...

    BalasPadam
  2. to echa,
    tak per... no heart feeling... :-)

    BalasPadam
  3. tersenarai dalam cabutan kain pasang....semoga berjaya ... takyah beli kain untuk raya nie...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Sutera Vietnam sejuk dan selesa sepanjang hari

Kain Sulam Prada Elise Lace

Dubai Cotton lembut dan selesa