~Followers~

nuffnang ads

Jumaat, 2 April 2010

"MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"

Salam sejahtera.  Hari ni nak buat entry lagi tentang giveaway yang dianjurkan oleh Echa.  Alkisah ceritera giveaway ni seperti berikut:
Memandangkan Bulan April adalah bulan kelahiran Echa Maka  dengan rasa rendah dirinya Echa ingin merakamkan jutaan TERIMA KASIH tidak terhingga kepada semua followerssssss... commentorssssss... clickerssssssss
di blog ini.. :)
Oleh itu, sebagai tanda menghargai semua yang sentiasa menyokong blog ini samada secara langsung atau tak langsung... atau langsung tak nak sokong.. (takpe.. takpe.. mood ai baik harini)...  Echa nak buat GIVEAWAY seperti di atas... 

Syarat-syarat adalah seperti berikut:
Nak follow blog ini (hakikatnya aku bukan seorang blogger tegar) boleh.. kalau tak nak pun tak apa... ikut suka la... :) (baik kan?? baik kan?? ) heheh
Harus mengglamerkan banner di atas ni.. di SIDE dan di ENTRY masing-masing.. dengan tajuk "MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"
ADD link BLOG INI (Echa) di BLOG LIST anda semua... (kalau tak add.. nanti tak tau la.. apdet latest mengenai Giveaway ni kan?? kukuh tak alasan?? hehhe)
PALING PENTING... sila kemukakan cadangan / pandangan yang boleh diperbaiki di dalam BLOG INI.. 
CONTOH : Blog ni ... kalau letak gambar bogel mesti lagi glamer.. hahahaha.. gitulah yee.. 
Sila Tinggalkan LINK ENTRY anda di COMMENT BOX BLOG INI... tinggal kat SHOUTBOX.. tak dilayan yeee... 
* Dannnnn.. Sila buat STICKY MODE ye.. senang nak semak.. tq.. tq..

Pemenang dipilih berdasarkan :
cadangan / pandangan paling kreatif dan MASUK AKAL untuk blog ini... 
nak buat karangan 100 patah perkataan pun boleh.. 
tapi kalau simple dan padat lagi bagus... tak buang karen.. :)

HADIAH??? 
Mestilah ada.. 
dan HADIAH bukan lah ratusan ringgit.. saya pun pakai barang AVON sahaja.. 
bukan MAC dan sebagainya... 
tapi hadiah ni ikhlas dari saya untuk semua yang sudi menyokong blog ini... 
dan amat berbaloi-baloi yeee.. 
HADIAH saya (Echa) umumkan BILA SAYA (Echa) NAK UMUM... 
heheheh.. Mungkin esok... lusa.. minggu depan.. 
ataupun hari terakhir GIVEAWAY ini... 

SEKIAN... DAN SELAMAT JOIN GIVEAWAY INI!!!!
SUDI SUDIKAN LA YEEE... 
 ~~~~~~~~~~~~~~~
Catatan aye:  nanti nak buat karangan... baru cop tempat jer...boleh kan??

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...