~Followers~

nuffnang ads

Selasa, 25 Mei 2010

GIVEAWAY - Besday PapaZakwan! :)

Berikut adalah entry bagi penyertaan GIVEAWAY : Besday PapaZakwan ~ STICKY hingga 3 Jun 2010.  Dah lama tak join give away...


Okeylah ceritanya, Mama Zakwan buat GIVEAWAY sempena besday PapaZakwan bulan depan, 21/06/2010

Syarat penyertaan:
1. FOLLOW blog:
SuperHero Mama
Zakwan & Kawan2 Punya!!
MZ Collections

2. BUAT entry dengan tajuk GIVEAWAY - Besday PapaZakwan! :)

3. COPY & PASTE banner atas ni berserta link GIVEAWAY kat entry anda

4. TINGGALKAN entry anda kat entry giveaway ni

TARIKH TUTUP : 03/06/2010 Pukul 3.00 petang
PEMENANG : 5 orang yang bertuah (guna sistem cabut undi)
HADIAH : biasa2 je.. buah tangan dari Vietnam :)

So, apa tunggu lagi....cepat cepat klik kat sini untuk penyertaan dan keterangan lanjut
~~~~~~

Jumaat, 14 Mei 2010

Bagaimana Bermula

Assalamulaikum dan salam sejahtera

Berminat untuk mendapatkan Susu Kambing?  Bagaimana bermula..
PELAN PEMASARAN

BAGAIMANA UNTUK BERMULA?

Anda daftar di sini dan membeli Pakej Produk pilihan di bawah. Dengan pembelian Pakej Produk ini melayakkan anda menjadi ahli HRGroup2u.  Pilih salah satu pek di bawah 1 atau 2

1. Pek Higoat Milk Powder 6+1
(Harga Semenanjung: RM230, Harga Sabah/Sarawak: RM265)









2. Pek Keluarga Sihat
(Harga Semenanjung: RM230, Harga Sabah/Sarawak: RM265)

 
 
 
 
 
 
 
 



~~~~~~~~
Untuk maklumat selanjutnya sila klik gambar  ini...

Sekian, keterangan lanjut dan berita terkini akan dimaklumkan dari semasa ke semasa
~~~~~

Jumaat, 7 Mei 2010

Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Entri kali ini adalah bersempena dengan penyertaan Lucky Dray sempena Hari Ibu.  Hadiah bagi Lucky Draw ini ditaja oleh Ilhanryan dan aivee emart.

Tajuk : Ilhanryan Mother's Day Lucky Draw
Tarikh : Bermula dari 7-30 May 2010

Syarat-syarat penyertaan ada di sini

gambar berikut adalah hadiah yang menanti ibu-ibu yang bertuah.
~~~
Aye dah melawat store AiVee Emart.  Macam2 ada, untuk ibu juga ada ingatkan untuk anak-anak aje. Antara barang yang menarik perhatian aye adalah... layan lah gambar2 kat bawah ni ye..
baju pink ni kalau dapat kat Irdina... habis hati lah dia... suka sangat warna pink

Baju ni pulak ... untuk boys aye ... Alif... suka dengan kartun Bob The Builder sebab ada lori dan tools yang bermacam2

Haaa.... yang ini sesuai sangat2 lah dengan aye... warnanya cantik... boleh la nak isi kain baju anak2 untuk balik kampung sehari dua.
~~~~~~~~~~~~~
Last but not least... ada hadiah misteri juga ... gambarnya nanti penganjur akan umumkan dan aye akan tempek kat sini...
Sekian.
***~~~~~~~~~~***

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...