Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2010

MAMALYNA'S GIVEAWAY : "KETUK-KETUK RAMADHAN"

Imej
Assalamualaikum

apa khabar semua... jom sertai giveaway anjuran mamalyna - ketuk-ketuk ramadhan.  Jangan ingan Sheila Rusly jer ada rancangan ketuk-ketuk ramadhan... mamalyna pun tak kurang hebatnya...layan.....
"happy family"
maklumat lanjut.... di ketuk-ketuk ramadhan

Red Ribbon RAYA Giveaway Contest (4th)

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Apa khabar semua, di hari Isnin ni, nak ambil mood skit dan dah lama juga tak update blog nih. Jalan2 jumpa pulak giveaway... jom join....Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


Syarat penyertaan ada di blog Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


untuk penyertaan aye...
1.  siap
2.  siap
3.  dah lama tak aktif.. tak per kot
4.  WHISTLIST untuk Raya
      i.  mama storey from brand new collection... it look like suits me
      ii.  BROWN KNITTED NECK DRESS... sesuai untuk dipakai bersama jubah... mungkin

      iii.  dark brown vest for my hubby, buleh la pakai hari raya tapi bukan pagi raya.... tak sesuai ...

Raya akan datang.... agaknya meriah juga walaupun hanya beraya di rumah mak dan mak mertua (balik kampung).... tak dapat nak jalan jauh sangat sebab aye sedang berbadan dua dan lagi memang tak kuat sangat nak jalan jauh, kecuali rumah saudara mara yang terdekat untuk mengeratkan silaturrahim dan "kutip" duit raya untuk anak-anak.

Tentang…

Chanteqq Shopp GiveAway

Imej
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini satu lagi entry berkaitan give away.  Anjuran Chanteqq Shopp.  Memang cantik2 barangan nya.

Syarat penyertaan: Klik kat la kat entri nih...



GiveAway ni akan bermula pada 16/7/10 dan berakhir pada 01/08/10 tepat jam 12mlm

Hadiah....mmg berbaloi2 ......

ni lah hadiah nyer.... cantikkkkk kan.... harap harap tu dapatlah sampai ke rumah aye.... hehehehe. rezeki kan.... mana tau










sekian, selamat mencuba kepada semua...

I Luv Tupperware Brand

Imej
Assalamualaikum, dah lama tak buat entri kat blog nih... so dalam dok cari idea teringin pulak nak join contest anjuran Ibu Dini.

Contest yg ibu dini anjurkan ini adalah sempena promosi tupperware di bulan ramadan yg bakal tiba x lm lagi...


apa yg perlu saya buat adalah:
1.  entri untuk promote tupperware brand ibu dini - siap, entry dah buat
Untuk makluman semua, nak dapatkan tupperware dari ibu dini senang jer... harganya pun murah sangat.... tak percaya klik kat sini (jualan mega tupperware ibu dini), lagi senang kat sini jer

2.  lengkapkan slogan - siap, seperti di bawah:
    Saya nak menang hadiah set ramadan kerana nak isi makanan berbuka puasa untuk di bawa ke kampung

3.  copy banner di atas - siap
4.  jadi follower ibu dini dan juga tupperarebrandibudini - siap

5.  letak banner di sidebar blog ceritera ibu dini & tupperwarebrandibudini - siap

apa lagi.... cepatlah... tarikh tutup 31 julai 2010
pemenang akan di pilih melalui cabutan bertuah oleh Nur Dini Qistina & ayahny…