~Followers~

nuffnang ads

Isnin, 19 Julai 2010

I Luv Tupperware Brand

Assalamualaikum, dah lama tak buat entri kat blog nih... so dalam dok cari idea teringin pulak nak join contest anjuran Ibu Dini.

Contest yg ibu dini anjurkan ini adalah sempena promosi tupperware di bulan ramadan yg bakal tiba x lm lagi...


apa yg perlu saya buat adalah:
1.  entri untuk promote tupperware brand ibu dini - siap, entry dah buat
     Untuk makluman semua, nak dapatkan tupperware dari ibu dini senang jer... harganya pun murah sangat.... tak percaya klik kat sini (jualan mega tupperware ibu dini), lagi senang kat sini jer

2.  lengkapkan slogan - siap, seperti di bawah:
    Saya nak menang hadiah set ramadan kerana nak isi makanan berbuka puasa untuk di bawa ke kampung

3.  copy banner di atas - siap
4.  jadi follower ibu dini dan juga tupperarebrandibudini - siap

5.  letak banner di sidebar blog ceritera ibu dini & tupperwarebrandibudini - siap

apa lagi.... cepatlah... tarikh tutup 31 julai 2010

pemenang akan di pilih melalui cabutan bertuah oleh Nur Dini Qistina & ayahnya...

1 ramadan set menanti ... semoga sampai ke rumah saya....

Sekian.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...