Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Isnin, 26 Julai 2010

Red Ribbon RAYA Giveaway Contest (4th)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Apa khabar semua, di hari Isnin ni, nak ambil mood skit dan dah lama juga tak update blog nih. Jalan2 jumpa pulak giveaway... jom join....Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


Syarat penyertaan ada di blog Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


untuk penyertaan aye...
1.  siap
2.  siap
3.  dah lama tak aktif.. tak per kot
4.  WHISTLIST untuk Raya
      i.  mama storey from brand new collection... it look like suits me
      ii.  BROWN KNITTED NECK DRESS... sesuai untuk dipakai bersama jubah... mungkin

      iii.  dark brown vest for my hubby, buleh la pakai hari raya tapi bukan pagi raya.... tak sesuai ...

     Raya akan datang.... agaknya meriah juga walaupun hanya beraya di rumah mak dan mak mertua (balik kampung).... tak dapat nak jalan jauh sangat sebab aye sedang berbadan dua dan lagi memang tak kuat sangat nak jalan jauh, kecuali rumah saudara mara yang terdekat untuk mengeratkan silaturrahim dan "kutip" duit raya untuk anak-anak.

   Tentang butik Red Ribbon pulak, baru saja dikenali sebab contest ni jugak.  Tak banyak pilihan untuk jejaka, untuk kanak-kanak pula jika dapat diselitkan beberapa item tentu okey juga boleh jadi one-stop centre untuk blosgshopping.  Untuk pakaian wanita, boleh tahan, walaupun agak seksi... untuk wanita macam aye pakai kat rumah jer lah... Walau apapun, item nya agak unik dan menarik untuk dan pemakainya perlu kreatif untuk sesuaikan dengan penampilan agar tidak nampak keterlaluan.

5. Tag? - semua meraka adalah kenalan blog... tak pernah jumpa, kepada rakan2 lain... maaf sebab syarat 3 jer...
i. mama syafi 
ii.  zara
iii.  ummi mirahaziq

6. itu saja!  :-)
7.  Tarikh tutup 1st of September 2010.

antara hadiahnya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers