Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2010

Susu Kambing HiGoat Premium (Kurma dan Madu)

Imej
Assalamualaikum dan salam Ramadan,
Dapatkan Susu Kambing HiGoat Premium (Kurma dan Madu) sebagai "Minuman Booster" di bulan Ramadhan.
HSF607 HiGoat Premium 21PV Harga Ahli RM39.90 (S) RM44.90 (SS) Harga Runcit RM48.00 (S) RM53.00 (SS)
Selain dari kebaikan susu kambing, berikut merupakan kebaikan kurma dan madu:
KELEBIHAN KURMA DAN MADU
Vitamin A dan niasin yang terkandung didalam madu membantu membentuk dan memelihara kulit. Madu juga kaya dengan riboflavin dan thiamin yang membantu melepaskan tenaga daripada makanan dan karbohidrat. Ia juga baik untuk sel-sel saraf dan fungsi jantung. Manakala kurma pula mengandungi mineral seperti zat besi, magnesium, kalsium dan kalium yang sangat diperlukan oleh tubuh.
Untuk Kekuatan Tubuh:
- Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan
- Memulihkan sel-sel urat besar
- Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan
- Merangsang tenaga batin
Membersih dan Menambah Darah:
- Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah
- Membersihkan la…

moment with newborn baby contest

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

moment with newborn baby contest... closing date 31/8/2010 untuk maklumat lebih lanjut klik pada link di atas. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Berikut adalah penyertaan aye untuk contest ini....very good luck to me...
nama : IRDINA HUDA BINTI AHMAD KAMAL tarikh lahir : 2/12/2007 berat semasa lahir : 2.5kg umur ketika gambar diambil : within 1 - 2 hour after delivery nama ibu : SALATUL ZARIDA ISHAK mail : eydamal@hotmail.com cerita disebalik gambar : ditangkap sendiri guna handphone, atas riba dan atas katil kat wad di Klinik Bersalin Yasmin, masa tu tak der orang, hubby balik ke rumah mak mandi dan tukar baju, misi dan doktor baru keluar, tak der apa nak buat lagipun rasa macam dah kuat. My lovely little girls... second baby ... gambar anak pertama tak sempat nak d/load.
thanks.