Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Isnin, 2 Ogos 2010

moment with newborn baby contest

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

untuk maklumat lebih lanjut klik pada link di atas.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Berikut adalah penyertaan aye untuk contest ini....very good luck to me...

nama : IRDINA HUDA BINTI AHMAD KAMAL
tarikh lahir : 2/12/2007
berat semasa lahir : 2.5kg
umur ketika gambar diambil : within 1 - 2 hour after delivery
nama ibu : SALATUL ZARIDA ISHAK
cerita disebalik gambar : ditangkap sendiri guna handphone, atas riba dan atas katil kat wad di Klinik Bersalin Yasmin, masa tu tak der orang, hubby balik ke rumah mak mandi dan tukar baju, misi dan doktor baru keluar, tak der apa nak buat lagipun rasa macam dah kuat. My lovely little girls... second baby ... gambar anak pertama tak sempat nak d/load.

thanks.

2 ulasan:

  1. salam, alya dah review entry awak ye. laa bersalin kat yasmin ke? sama la kita! 2 2 anak bersalin kat situ. duduk mana ni? anyway, thanks sebab join contest alya ye :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers