Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2010

rehat!!!

just for information....
nak rehat sekejap mungkin seminggu dua... sebab nak buat-buat sibuk

mungkin juga sehari dua kalu dah tak berapa sibuk akan buat entry baru....

tentang contest.... jugak....


selamat bercontest.....


ngeee...

bARdbOO GIVEAWAY

Imej
Salam 1Malaysia dan 1Dunia,

bARdbOO Giveaway... pelikkan namanya... walau apa pun itu lah kreatif dan hak milik individu untuk membuat sebarang nama... yang pasti ia tidaklah menyakitkan sesiapa... kerana nama itu hanya pemiliknya saja yang tahu apa makna disebaliknya.

ngee.... bukan tujuan catatan ini untuk pertikai pulak nama GA ni... cuma untuk pengenalan GA dan sebagai tanda join GA ni...buat suspen jer..

seperti yang tertera kat banner kat atas tu, hadiahnya dari UK dan begitu yang dinyatakan oleh penganjur GA ini.

GA ini aye tahu dari SINAR RAUDAH, semasa jalan-jalan di alam maya (blogwalking).

nak bagi tahu lagi... ada hadiah juga untuk referer tertinggi

antara syarat penyertaan boleh terus ke http://www.bardboo.com/2010/07/bardboo-giveaway.html

Tarikh tutup:  31.12.2010 - lama lagi tu...oppps.... TAMAT SUDAH... TAK SEMPAT JOIN DAN INFORM TUAN GA.... huhuhuuu tak merasa barangan dari UK tu....

MJ #2 Give Away

Imej
Assalamualaikum, Salam 1Malaysia dan 1Dunia...

Sekali lagi, berhasrat untuk sama-sama memeriahkan 1Dunia Giveaway.

Dalam dok blogwalking, terjumpa GA ni... Give Away ke-2 yang dianjurkan oleh Celoteh MJ.  Walaupun usia Celoteh MJ baru aje mencecah 3 bulan...dah 2 GA dianjurkan... Tahniah dan syabas, rajinnya... pengikutnya pun ramai juga...

Eh eh.... banyak pulak celoteh yerk... okeh berbalik kepada GA nih, syarat untuk sertai tak susah... ikut jer seperti yang tertera di sini :- http://normj1001.blogspot.com/2010/11/mj-2-give-away.html

Tarikh tutup: 26.11.2010

Nina's Collections Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat semua terutama peminat fesyen,

Nina's Collections Giveaway ini diadakan bersempena perasmian pembukaan Nina's Collections.
Hadiahnya lumayan.... dan surprise... jangan banyak citer... jom layan
Syarat Penyertaan tak susah, senang jer... yang penting sila ke Nina's Collection untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai giveaway ini..
Tarikh tutup:  01.12.2010
~~~~~

CINTA CRAFT GIVEAWAY 20-10-2010

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia serta salam sejahtera buat semua pencinta craft,

Cinta-Craft menganjurkan giveaway pertama bersempena 20 10 2010.  Giveaway akan berlangsung sehingga 20 11 2010.

Antara hadiahnya adalah seperti yang tergambar kat bawah neh....


jom ke blog giveaway cinta-craft untuk maklumat lanjut....

senang cerita klik kat link ni ha..... http://cinta-craft.blogspot.com/2010/10/giveaway-20-10-2010.html

tarikh tutup:  20.11.2010

Give Away Nazz@Purple

Imej
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat semua,
Joon sertai Give away anjuran Nazz @ Purple...
suka purple ...dan suka keychain jugak ... kalau suka klik kat http://nazzcoco.blogspot.com/2010/10/give-away-nazzpurple.html untuk sertai GA ini... mana tau ada ongg...
tarikh tutup:  12/11/2010 (12.00 am)...

NOIR JEWELRY GIVEAWAY KEMBALI!!

Imej
Assalamualaikum dan selamat 1Malaysia serta 1Dunia,  Noir Jewelry kembali lagi dengan Giveaway yang meletop...
hadiahnya bukan calang2... lihat gambar di atas, sekotak box   keronsang tu.... 12 pcs la...  hadiah untuk pemenang bertuah...
untuk menyertai sila ke laman blog NOIR JEWELRY, juga untuk maklumat lanjut.
tarikh tutup:  10/12/2010
p/s:  aye tahu GA ni dari Blog Lynn (bukan syarat penyertaan tapi dimasukkan untuk makluman sahaja).