Catatan

Tunjukkan catatan dari April 2, 2010

"MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"

Imej
Salam sejahtera.  Hari ni nak buat entry lagi tentang giveaway yang dianjurkan oleh Echa.  Alkisah ceritera giveaway ni seperti berikut: Memandangkan Bulan April adalah bulan kelahiran Echa Maka  dengan rasa rendah dirinya Echa ingin merakamkan jutaan TERIMA KASIH tidak terhingga kepada semua followerssssss... commentorssssss... clickerssssssss di blogini.. :) Oleh itu, sebagai tanda menghargai semua yang sentiasa menyokong blog ini samada secara langsung atau tak langsung... atau langsung tak nak sokong.. (takpe.. takpe.. mood ai baik harini)...  Echa nak buat GIVEAWAY seperti di atas... 
Syarat-syarat adalah seperti berikut: * Nak follow blog ini (hakikatnya aku bukan seorang blogger tegar) boleh.. kalau tak nak pun tak apa... ikut suka la... :) (baik kan?? baik kan?? ) heheh * Harus mengglamerkan banner di atas ni.. di SIDE dan di ENTRY masing-masing.. dengan tajuk "MY SWEET APRIL'S GIVEAWAY"ADD link BLOG INI (Echa) di BLOG LIST anda semua... (kalau tak add.. nanti tak ta…