~Followers~

nuffnang ads

Khamis, 29 Julai 2010

MAMALYNA'S GIVEAWAY : "KETUK-KETUK RAMADHAN"

Assalamualaikum

apa khabar semua... jom sertai giveaway anjuran mamalyna - ketuk-ketuk ramadhan.  Jangan ingan Sheila Rusly jer ada rancangan ketuk-ketuk ramadhan... mamalyna pun tak kurang hebatnya...layan.....
"happy family"

maklumat lanjut.... di ketuk-ketuk ramadhan

Isnin, 26 Julai 2010

Red Ribbon RAYA Giveaway Contest (4th)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Apa khabar semua, di hari Isnin ni, nak ambil mood skit dan dah lama juga tak update blog nih. Jalan2 jumpa pulak giveaway... jom join....Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


Syarat penyertaan ada di blog Red Ribbon Boutique 4th giveaway contest.


untuk penyertaan aye...
1.  siap
2.  siap
3.  dah lama tak aktif.. tak per kot
4.  WHISTLIST untuk Raya
      i.  mama storey from brand new collection... it look like suits me
      ii.  BROWN KNITTED NECK DRESS... sesuai untuk dipakai bersama jubah... mungkin

      iii.  dark brown vest for my hubby, buleh la pakai hari raya tapi bukan pagi raya.... tak sesuai ...

     Raya akan datang.... agaknya meriah juga walaupun hanya beraya di rumah mak dan mak mertua (balik kampung).... tak dapat nak jalan jauh sangat sebab aye sedang berbadan dua dan lagi memang tak kuat sangat nak jalan jauh, kecuali rumah saudara mara yang terdekat untuk mengeratkan silaturrahim dan "kutip" duit raya untuk anak-anak.

   Tentang butik Red Ribbon pulak, baru saja dikenali sebab contest ni jugak.  Tak banyak pilihan untuk jejaka, untuk kanak-kanak pula jika dapat diselitkan beberapa item tentu okey juga boleh jadi one-stop centre untuk blosgshopping.  Untuk pakaian wanita, boleh tahan, walaupun agak seksi... untuk wanita macam aye pakai kat rumah jer lah... Walau apapun, item nya agak unik dan menarik untuk dan pemakainya perlu kreatif untuk sesuaikan dengan penampilan agar tidak nampak keterlaluan.

5. Tag? - semua meraka adalah kenalan blog... tak pernah jumpa, kepada rakan2 lain... maaf sebab syarat 3 jer...
i. mama syafi 
ii.  zara
iii.  ummi mirahaziq

6. itu saja!  :-)
7.  Tarikh tutup 1st of September 2010.

antara hadiahnya

Selasa, 20 Julai 2010

Chanteqq Shopp GiveAway

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ini satu lagi entry berkaitan give away.  Anjuran Chanteqq Shopp.  Memang cantik2 barangan nya.

Syarat penyertaan:
Klik kat la kat entri nih...



GiveAway ni akan bermula pada 16/7/10 dan berakhir pada 01/08/10 tepat jam 12mlm

Hadiah....mmg berbaloi2 ......

ni lah hadiah nyer.... cantikkkkk kan.... harap harap tu dapatlah sampai ke rumah aye.... hehehehe. rezeki kan.... mana tau










sekian, selamat mencuba kepada semua...

Isnin, 19 Julai 2010

I Luv Tupperware Brand

Assalamualaikum, dah lama tak buat entri kat blog nih... so dalam dok cari idea teringin pulak nak join contest anjuran Ibu Dini.

Contest yg ibu dini anjurkan ini adalah sempena promosi tupperware di bulan ramadan yg bakal tiba x lm lagi...


apa yg perlu saya buat adalah:
1.  entri untuk promote tupperware brand ibu dini - siap, entry dah buat
     Untuk makluman semua, nak dapatkan tupperware dari ibu dini senang jer... harganya pun murah sangat.... tak percaya klik kat sini (jualan mega tupperware ibu dini), lagi senang kat sini jer

2.  lengkapkan slogan - siap, seperti di bawah:
    Saya nak menang hadiah set ramadan kerana nak isi makanan berbuka puasa untuk di bawa ke kampung

3.  copy banner di atas - siap
4.  jadi follower ibu dini dan juga tupperarebrandibudini - siap

5.  letak banner di sidebar blog ceritera ibu dini & tupperwarebrandibudini - siap

apa lagi.... cepatlah... tarikh tutup 31 julai 2010

pemenang akan di pilih melalui cabutan bertuah oleh Nur Dini Qistina & ayahnya...

1 ramadan set menanti ... semoga sampai ke rumah saya....

Sekian.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...