nuffnang ads

~Followers~

Isnin, 30 Ogos 2010

Susu Kambing HiGoat Premium (Kurma dan Madu)

Assalamualaikum dan salam Ramadan,

Dapatkan Susu Kambing HiGoat Premium (Kurma dan Madu) sebagai "Minuman Booster" di bulan Ramadhan.

HSF607 HiGoat Premium 21PV
Harga Ahli RM39.90 (S) RM44.90 (SS)
Harga Runcit RM48.00 (S) RM53.00 (SS)

Selain dari kebaikan susu kambing, berikut merupakan kebaikan kurma dan madu:

KELEBIHAN KURMA DAN MADU

Vitamin A dan niasin yang terkandung didalam madu membantu membentuk dan memelihara kulit. Madu juga kaya dengan riboflavin dan thiamin yang membantu melepaskan tenaga daripada makanan dan karbohidrat. Ia juga baik untuk sel-sel saraf dan fungsi jantung. Manakala kurma pula mengandungi mineral seperti zat besi, magnesium, kalsium dan kalium yang sangat diperlukan oleh tubuh.

Untuk Kekuatan Tubuh:

- Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan

- Memulihkan sel-sel urat besar

- Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan

- Merangsang tenaga batin

Membersih dan Menambah Darah:

- Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah

- Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih

- Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif

- Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah

Dapatkan produk terbaru keluaran HR Marketing Sdn. Bhd. ini dari Stokis kami 012-2145461 atau layari http://www.hrgroup2u.net/higoat.

atau klik gambar di bawah:


Isnin, 2 Ogos 2010

moment with newborn baby contest

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

untuk maklumat lebih lanjut klik pada link di atas.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Berikut adalah penyertaan aye untuk contest ini....very good luck to me...

nama : IRDINA HUDA BINTI AHMAD KAMAL
tarikh lahir : 2/12/2007
berat semasa lahir : 2.5kg
umur ketika gambar diambil : within 1 - 2 hour after delivery
nama ibu : SALATUL ZARIDA ISHAK
cerita disebalik gambar : ditangkap sendiri guna handphone, atas riba dan atas katil kat wad di Klinik Bersalin Yasmin, masa tu tak der orang, hubby balik ke rumah mak mandi dan tukar baju, misi dan doktor baru keluar, tak der apa nak buat lagipun rasa macam dah kuat. My lovely little girls... second baby ... gambar anak pertama tak sempat nak d/load.

thanks.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...