Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2011

Giveaway Dari Korea @fasihah.com

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Giveaway Dari Korea @fasihah.com dengan kerjasama Store King
Tiada kaitan dengan demam K-Pop atau timbulnya kembali Winter of Sonata di TV9. Penyertaan untuk giveaway ini adalah kerana terpanggil dek Hans Hanis budak lelaki yang hensem tetapi bukan playboy... ngeee.  Sehingga terlupa sekejap nak buat giveaway sendiri 'Bila Pintu Hati Terbuka'
Tak per.  Tengok syarat penyertaan tak lah berat sangat.  So dengan sukarela menyertai giveaway ini. Manalah tahu ada rezeki dapat giveaway dari Korea pulak.
Giveaway ini akan tamat pada 14 Ogos 2011.
Untuk menyertai sila klik SINI

*

Give away on the making

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Untuk update... dah hampir bersawang penuh dengan karat pulak.

Aye dalam proses penyediaan maklumat untuk satu give away yang julung-julung kali diadakan.  Ia adalah berkaitan buku yang sedang baru lepas dibaca pada minggu lepas dan nak kongsi dengan pembaca yang bertuah.

Nantikan kemunculannya dalam beberapa ketika nanti...

Mrs Librarian & Mr Doctor 1st Wedding Anniversary

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Mrs Librarian & Mr Doctor 1st Wedding Anniversary
Diucapkan HAPPY ANNIVERSARY, semoga berkekalan bahagia.  Dan toksah nak layan-layan sangat kalau ada sikit heart-feeling tu... love is on the air always
Akhirnya pada 1 Julai 2011, sebagai permulaan bulan Julai .