nuffnang ads

~Followers~

Jumaat, 30 September 2011

Kamera Digital | Sony E-Mount NEX-C3

Salam 1Malaysia,



Hari ini kamera digital dilihat sebagai satu keperluan terutama kepada bloggers dan juga 'facebookers' (ada ke istilah ni?)  Apalah agaknya kamera digital pilihan rakyat Malaysia?  Terutama remaja.  Pada pandangan aye kebiasaannya kamera yang akan menjadi pilihan adalah yang mudah di urus dan senang dibawa serta terkini dan tercanggih.  Dengan kata lain kamera yang serba boleh atau 'all in one' macam pencetak.

Apa kata kita tinjau kelebihan dan keistimewaan kamera SonyNEX-C3, katanya ada kelebihan seperti kamera DSLR.
  
Sony NEX-C3K/P
Berikut adalah sebahagian daripada kelebihannya.
  • Creative freedom is yours with a stylish, ultra-compact camera that operates with ease, and puts professional quality right in your pocket.
    • Exmor™ APS HD CMOS Sensor
    • Picture Effect
    • Photo Creativity Interface
    • HD Video Recording
    • 3D Sweep Panorama
    • Included with multi-purpose SEL1855 zoom lens
  • Standard Retail Price: RM 2,199.00 *
Banyak lagi kelebihannya, dengan harganya boleh lah... tapi kena tunggu dulu... nak beli belum boleh lagi sebab tabungnya dah susut, tunggu tabung penuh semula.



Banyak cerita tak pandai... jadi... Untuk mendapatkan keterangan yang lebih lanjut sila klik di sini NEX-C3K : NEX-C3 : NEX Camera (E-mount) : Sony Malaysia

Anda pasti teruja!

*p/s:
Entry khidmat masyarakat.
Orang Memberi Kita Merasa.
Terima kasih kepada Nuffnang.
Semoga BE yang diberi itu berkekalan lama di situ...



Sekian.

*.*

4 ulasan:

  1. fuhhhh harganya bolehh tahan jugak ek... bila tahun le boleh dapat ni hehe

    BalasPadam
  2. boleh tahan harganya...kalau jenis orang cuai...rugi beli nie

    BalasPadam
  3. Tumpang promo ye...

    Salam. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!
    Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. wahh,, cool!! igat nk beli satu tak sangka plk harga riban2 nie.. must wait 3 or 5 years lg nk kasi harga jadi murah.. haha

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...