nuffnang ads

~Followers~

Isnin, 28 Februari 2011

Giveaway "Mama, saya mahu ini"

Selamat sejahtera 1Malaysia,

melekat sehingga 28 Februari 2011


Giveaway "Mama, saya mahu ini" saja suka bulan Februari 2011 oleh Ibu Tini Dewi.... betul ngakkkk?

Hadiah menarik.

Untuk menyertai klik pada gambar di atas.

Isnin, 21 Februari 2011

GA - Sebagai Tanda Penghargaan

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia,


Dengan gigih dan tekunnya mengemaskini blog ini dengan menyertai GA anjuran Nita dari blog Past Times Collectibles.  GA ini diadakan sebagai tanda penghargaan kepada pengunjung, pembeli dan rakan PML Nita. Syarat-syarat penyertaan ada di Past Times Collectibles.


Syarat 1 hingga 3 - siap sudah

4. Sejak bila mula minat PML ( pinggan mangkuk lama )?

-Aye mula minat dengan PML ni kira-kiranya dah lama tapi kurang pasti sejak bila, seingat aye semenjak kecil ketika makan nasi di rumah tok... cantik pinggan tu, tapi sekarang bila balik kampung pinggan tu dah tak der... pecah kot... dah jadi terbantut pula minat tu... tapi semenjak setahun dua ni semenjak aktif berbloging terjumpa blog geng PML... mula timbul semula minat


5. Apakah koleksi PML anda yang pertama?

-Kalau nak kira koleksi PML yang pertama adalah piring kueh bunga kangkung sebanyak 6 biji pemberian mak mertua sebagai hadiah perkahwinan semasa pindah ke rumah baru.


6. Pada pendapat anda, antara koleksi berikut, yang mana paling banyak peminat;

-Pada pendapat aye koleksi yang paling banyak peminat adalah Koleksi Bunga Kangkung dan Koleksi Twin Rose


~~~~~~~~~~

Hadiahnya seperti berikut :

TEMPAT 1 - 1 SET TRIO ROYAL ALBERT PRELUDE



TEMPAT KE 2 - DECO PLATE ROSES BY PRISTINE


TEMPAT KE 3 - 1 SET CAWAN KOPI JOHNSONS BROS ETERNAL BEAU

~~~~~~~~~~

Semoga dengan penyertaan di saat-saat akhir ini ada tuah yang mengiringi....tarikh tutup penyertaan 22/2/2011.

Sekian

Jom..join ramai2...tq. Keputusan akan diumumkan pada 25/02/2011..

Rabu, 2 Februari 2011

Win A Free Bag From BabyIbu!!!

Selamat sejahtera buat 1Malaysia,



Contest sempena birthday Ibu, berlangsung daripada 26 Januari 2011 sehingga 25 Februari 2011

Hadiahnya apa?

Organize Anne yang bernilai RM 52 daripada BabyIbu Shoppe

9 voucher bernilai RM190 daripada Tote Boutique


Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan syarat-syarat penyertaan sila klik gambar beg di atas atau terus ke blog BabyIbu

.... sekian selamat mencuba...

Selasa, 1 Februari 2011

GA Sulong Sempena Cuti Perayaan CNY - al kesah

Selamat sejahtera 1Malaysia,


Bersempena cuti perayaan Tahun Baru Cina kali ini aida dari blog al kesah (http://mylifemytranquillity.blogspot.com/) buat GA sulong (bermula sekarang sehingga sabtu ni 5hb Februari). GA ini adalah penghargaan kepada kengkawan yang sama-sama mencorakkan dunia PML dan semoga persahabatan aida dan kengkawan di alam maya dan realiti berpanjangan hendaknya. Okey !

Syarat-syarat penyertaan adalah :

(1) Mestilah jadi follower aida dulu ye ( Adil buat yang sediaada ).
(3) Tinggalkan jejak di Post A comment.
(4) Terbuka kepada kengkawan beralamat di Malaysia sahaja ye (Postage purposes).

Hadiah yang ditawarkan cukup menarik.

HADIAH PERTAMA- set makan Indian Tree Wedgewood tureen beserta 5 mangkuk mungkum

HADIAH KEDUA- Sakura Chinese teaset untuk 6 beserta sekeping piring

Jom ramai2 sertai GA ini.... kita meriahkan lagi CNY di tahun arnab ini.... tengok siapa yang kena...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
macam mana nak cerita yerk... aye memang belum ada lagi koleksi pinggan mangkuk macam nie... kalau ada peluang ... memang besar sangatlah hati ini...
berbunga rasanya.

~~~~~UPDATED~~~~~~

dapat second prize:  Sakura Chinese Tea Set... tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...