Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac 8, 2011

'Giveaway Rama-Rama Merah' by Izzatul Iman

Imej
Selamat sejahtera 1Malaysia,


Giveaway RAma-Ramah Merah by Izzatul Iman.  Untuk keterangan dan maklumat lanjut klik pada gambar rama-rama kat atas...

sangat mudah dan senang... untuk tambah kenalan di alam maya...
terima kasih.

Mrs Zack Buat Give Away Lagi!!!!!

Imej
Selamat sejahtera 1Malaysia,


setelah sekian lama tak update ini blog, maka hari (eh .. malam ler) blog ini diupdate dengan menyertai give away anjuran Mrs Zack.  Klik la juga pada gambar/banner kat atas untuk dapatkan maklumat dan keterangan lanjut.

gambar yang dipertaruhkan... kenapa gambar nih? haaa... sebabnya hadiah kat banner tu adalah buku cerita kanak2 kan... ala bedtime stories!!! so yang sesuai dibacakan kepada mereka adalah ibu dan ayahnya... maaf lah buat masa nie... ibu dah ayah mereka low profile sikit... tak nak publish nanti terlebih glamor pulak... ececeh... panjang pulak celotehnya... okeh lah puan penganjur... semoga gambar ini dapat diterima...
terima kasih.
p/s:  tarikh tutup adalah 10 Mac 2011
update:  tersenarai sebagai pemenang... terima kasih kepada Mrs. Zack... rezeki alif dan diena... yesss