Catatan

Tunjukkan catatan dari 2012

Rehat lagi

Imej
As salam,







jumpa lagi di lain kesempatan...

maaf.

Win COACH Wristlets at BabyIbu

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Tiba-tiba rasa teruja pula nak menyertai Giveaway dari Babyibu, mudah-mudahan ada rezeki dapatlah salah satu daripada barangan COACH yang di'giveaway'kan.
Tarikh giveaway ini adalah mulai 1 Mac 2012 sehingga 31 Mac 2012.
Terdapat 2 kategori penyertaan untuk giveaway ini, iaitu melalui blog dan facebook.
Bagi Penyertaan Melalui Blog, peserta hendaklah;

1. Letak banner di sidebar blog dengan link ke entri"Win COACH Wristlets at BabyIbu" - siap
2.Link BabyIbu dalam bloglist. - siap
3.Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok. - siap
4.Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link keBabyIbudan juga semua penaja (no link back will be disqualified) - kira siap juga
5.Follow blogRose's Treats (tak jumpa link follow), Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia. - siap
6.Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.


Bagi Penyertaan Melalui…

March 2012 Blog Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



March 2012 Blog Giveaway
set of quilling supplies to one lucky winner. 
The set of quilling supplies are:

1 slotted quilling tool
1 quilling comb
1 bottle of white glue
1 mini circle template
5 packs of multicoloured shredded quilling paper
7 A6 size metallic cards (white, gold, bronze, red, blue, purple and dark grey)

This blog giveaway ends at 11.59pm on 30th of March 2012.
For more info please click HERE
.

My Pinky Moments

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


My Pinky Moments
Keterangan lanjut mengenai contest ini sila klik SINI


cerita lanjut untuk gambardi atas terjah SINI
Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com dan Madammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com dan Enveeus.Com



Last but not least, Think Pink!!
(^-^)



*

1st GIVEAWAY BY HAYAT ACAI BERRY TERBAEKK!

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera



"1st GIVEAWAY BY HAYAT ACAI BERRY TERBAEKK!"
untuk penyertaan sila klik SINI
~ promote ~

Contest Me N My Special One

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Untuk menyertai sila klik pada gambar

hanya promosi
tq

2nd Anniversary Giveaway by DAS

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia





2nd Anniversary Giveaway by DAS

Giveaway ini akan berlangsung bermula hari ini 5 Januari 2012 sehingga 31 Januari 2012 jam 12tgh malam.

Answer & Get Lucky!

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


gambar di atas ambil dari SINI.  Cantikkan?... cantik... Yang sebenarnya, pemilik blog berkenaan sedang menganjurkan survey dan lucky draw, kiranya 2 dalam 1 lah ni.
Yangbaik pun kiranya dalam berjalan-jalan sambil lompat-lompat blog terjumpa juga blog lalaland dan terus teruja untuk menjawab soalan-soalan yang dikemukakan.  Soalan dalam bahasa Inggeris tapi nak jawab dalam bahasa Malaysia... hik hik hik...

1. What are the things you expected to see/get/buy at Moving Out sale? (eg: books, toys, souvenirs, appliances, bags etc)
Jawapan:  barangan kraftangan dan cenderamata

2. Whats the expected price range for the answer(s) above? (eg: from RM1 - RM10)
Jawapan:  RM 10.00 - RM50.00

3. How many percents should go to Charity? give example on the products and prices (eg: 10% on toys or 50% on clothes; pls give reasonable answers)
Jawapan:  5% dari setiap item, pun dah kira banyak sebabnya kalau nak ikut zakat hanya 2.5% jer dari harta kan?

Selesai sudah...
Seki…