~Followers~

nuffnang ads

Rabu, 14 Mac 2012

Win COACH Wristlets at BabyIbu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Tiba-tiba rasa teruja pula nak menyertai Giveaway dari Babyibu, mudah-mudahan ada rezeki dapatlah salah satu daripada barangan COACH yang di'giveaway'kan.

Tarikh giveaway ini adalah mulai 1 Mac 2012 sehingga 31 Mac 2012.

Terdapat 2 kategori penyertaan untuk giveaway ini, iaitu melalui blog dan facebook.

Bagi Penyertaan Melalui Blog, peserta hendaklah;

1. Letak banner di sidebar blog dengan link ke entri "Win COACH Wristlets at BabyIbu" - siap 
2.Link BabyIbu dalam bloglist. - siap
3.Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok. - siap
4.Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified) - kira siap juga
5.Follow blog Rose's Treats (tak jumpa link follow), Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbu, TwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia. - siap
6.Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.


Bagi Penyertaan Melalui Facebook

1.Share link entri ini di wall FB anda. - siap
2.Like page Rose's Treats, Mia Fichita, CutestCloset, BabyIbuShoppe, Beautiful Hijab, dan TwoLittleJJ. -siap
3.Tinggalkan link penyertaan anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email. - ok

Untuk dapatkan maklumat lebih lanjut berkaitan syarat Penyertaan dan lain-lain hadiah sila klik di entri contest di blog BabyIbu
Antara hadiahnya:

Coach Julia Legacy Stripe Multi-Color Wristlet worth RM250 x 1


dan seterusnya..
 
Alamatnya memang tak lena tidur ler, dok igaukan wrislet Coach .
 

Ahad, 11 Mac 2012

March 2012 Blog Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,




set of quilling supplies to one lucky winner. 

The set of quilling supplies are:


1 slotted quilling tool
1 quilling comb
1 bottle of white glue
1 mini circle template
5 packs of multicoloured shredded quilling paper
7 A6 size metallic cards (white, gold, bronze, red, blue, purple and dark grey)


 
This blog giveaway ends at 11.59pm on 30th of March 2012.

For more info please click HERE

.

Jumaat, 9 Mac 2012

My Pinky Moments

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


My Pinky Moments

Keterangan lanjut mengenai contest ini sila klik SINI



cerita lanjut untuk gambardi atas terjah SINI





Last but not least, Think Pink!!
(^-^)



*

Rabu, 7 Mac 2012

1st GIVEAWAY BY HAYAT ACAI BERRY TERBAEKK!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



"1st GIVEAWAY BY HAYAT ACAI BERRY TERBAEKK!"

untuk penyertaan sila klik SINI

~ promote ~

Selasa, 6 Mac 2012

Contest Me N My Special One

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Untuk menyertai sila klik pada gambar


hanya promosi

tq

Ahad, 22 Januari 2012

2nd Anniversary Giveaway by DAS

Assalamualaikum dan selamat sejahtera 1Malaysia







Giveaway ini akan berlangsung bermula hari ini 5 Januari 2012 sehingga 31 Januari 2012 jam 12tgh malam.


Answer & Get Lucky!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



gambar di atas ambil dari SINI.  Cantikkan?... cantik... Yang sebenarnya, pemilik blog berkenaan sedang menganjurkan survey dan lucky draw, kiranya 2 dalam 1 lah ni.

Yangbaik pun kiranya dalam berjalan-jalan sambil lompat-lompat blog terjumpa juga blog lalaland dan terus teruja untuk menjawab soalan-soalan yang dikemukakan.  Soalan dalam bahasa Inggeris tapi nak jawab dalam bahasa Malaysia... hik hik hik...


1. What are the things you expected to see/get/buy at Moving Out sale? (eg: books, toys, souvenirs, appliances, bags etc)

Jawapan:  barangan kraftangan dan cenderamata


2. Whats the expected price range for the answer(s) above? (eg: from RM1 - RM10)

Jawapan:  RM 10.00 - RM50.00


3. How many percents should go to Charity? give example on the products and prices (eg: 10% on toys or 50% on clothes; pls give reasonable answers)

Jawapan:  5% dari setiap item, pun dah kira banyak sebabnya kalau nak ikut zakat hanya 2.5% jer dari harta kan?


Selesai sudah...

Sekian dulu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...