Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Ahad, 22 Januari 2012

Answer & Get Lucky!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,



gambar di atas ambil dari SINI.  Cantikkan?... cantik... Yang sebenarnya, pemilik blog berkenaan sedang menganjurkan survey dan lucky draw, kiranya 2 dalam 1 lah ni.

Yangbaik pun kiranya dalam berjalan-jalan sambil lompat-lompat blog terjumpa juga blog lalaland dan terus teruja untuk menjawab soalan-soalan yang dikemukakan.  Soalan dalam bahasa Inggeris tapi nak jawab dalam bahasa Malaysia... hik hik hik...


1. What are the things you expected to see/get/buy at Moving Out sale? (eg: books, toys, souvenirs, appliances, bags etc)

Jawapan:  barangan kraftangan dan cenderamata


2. Whats the expected price range for the answer(s) above? (eg: from RM1 - RM10)

Jawapan:  RM 10.00 - RM50.00


3. How many percents should go to Charity? give example on the products and prices (eg: 10% on toys or 50% on clothes; pls give reasonable answers)

Jawapan:  5% dari setiap item, pun dah kira banyak sebabnya kalau nak ikut zakat hanya 2.5% jer dari harta kan?


Selesai sudah...

Sekian dulu...

2 ulasan:

  1. tengkiu YangBaik!

    haha survey tu mmg still available kerana tuan punye tgh sarat skang nih, jadik mmg smpai kena lepas confinement la nnti haha sori tpaksa tunggu lama..

    TAPi bile buat survey nih mmg byk jawapan yg bernas dan tak disangka. betol jugak zakat 2.5% aje kan.. good luck!

    BalasPadam
  2. to Ely,

    oh ye... take a good care for mum and baby...boleh saja tunggu tak lah lama sangat kan...

    tq

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers