~Followers~

nuffnang ads

Sabtu, 19 Oktober 2013

Orini Craft Simple Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Hadiah yang ditawarkan:

Hadiah :


Kawaii Felt Keychain


  • 2x Little Kawaii Bear Keychain untuk 2 orang Pemenang
  • 1x Teeth Bear Keychain untuk 1 orang Pemenang
  • 1x Apple Keychain/hpstrap untuk 1 orang Pemenang

Selamat maju jaya kepada semua.


Rabu, 9 Oktober 2013

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 3

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sebagai tanda sokongan kepada Rakan Blogger dan tanda sokongan pada perjuangan mujahideen Ikhwanul Muslimin di Mesir.




Untuk mendapatkan syarat penyertaan dan turut serta dalam sokongan ini sila KLIK SINI atau pada banner di atas.

Mini give away berlangsung mulai 09 hingga 19 OKTOBER 2013.


Sekian... selamat untuk semua yang baik.


(*-*)




Jumaat, 4 Oktober 2013

October 2013 Blog Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sebagai sokongan kepada Rakan Blogger.



Sila klik pada gambar di atas untuk menyertai October 2013 Blog Giveaway

Sekian adanya. 

Selamat untuk semua.

(*-*)

Jumaat, 20 September 2013

September Giveaway By KasihLestariAbadi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


September Giveaway Bt KasihLestariAbadi

Giveaway ini berlangsung mulai 1 September hingga 30 September 2013.

Seramai 100 orang pemenang yang dicari... ramainya!!

Okey untuk tidak membuang masa ...
silalah klik pada tulisan bawah banner di atas untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai :-
1.  senarai hadiah
2.  senarai peserta 
3.  serta bagaimana hendak menyertai giveaway ini.


(*-*)


Selamat maju jaya kepada semua.


Isnin, 16 September 2013

Khamis, 12 September 2013

SIMPLE GIVEAWAY BY FARISHA #1

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Dijemput semua Blogger menyertai Simple Giveaway By Farisha #1
Sebanyak dua pemenang dicari

Giveaway ini sah dari 12/09/2013 sehingga 18/09/2013
(Seminggu sahaja)
Pemenang akan diumumkan pada 19/09/2013

Klik Banner untuk sertai dan melihat hadiah

Terima Kasih dan "Good Luck"!
 


Rabu, 11 September 2013

Lin Handmade Greetings Card: September 2013 Blog Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Lin Handmade Greetings Card:  September 2013 Blog Giveaway

Giveaway ini dijangka tamat 1 Oktober 2013.

Kepada anda yang sangat berminat dengan hadiah giveaway ini sila sudi-sudikan klik pada gambar/banner di atas.

Selamat kepada semua.



Selasa, 10 September 2013

Mini GiveAway by AinnKetodd

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Mini Giveaway by Ainnketodd

Agak lama juga aye tak join giveaway.  Menyepi bukan kerana sepi tetapi kerana ada banyak projek lain yang harus diuruskan segera.

Jadi untuk memberi sokongan dan 'sambutan' kepada rakan blogger dengan nickname ainnketodd, aye join mini giveaway ini.

Giveaway mini ini akan tamat pada 13 SEPTEMBER 2013 (11.59pm).  dan kemungkinan dicepatkan.

Kepada yang hendak turut serta silalah dengan jujurnya klik pada banner di atas.

Selamat maju jaya kepada semua.


Khamis, 25 Julai 2013

SEGMEN: JOM KLIK IKLAN BERSAMA FARAH SYAMIMI

Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Jom Klik Iklan Bersama Farah Syamimi




Segmen ini akan tamat pada 24  SEPTEMBER 2013 JAM 11.59 MALAM

Untuk lebih klik klik sila klik pada banner di atas.

Sekian adanya.  Selamat bersegmen dan selamat klik-klik (^-^)


Ahad, 9 Jun 2013

double big giveaway by Mohd Zuhri

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


double big giveaway by Mohd Zuhri

Untuk turut serta sila klik banner di atas atau klik sini
sebelum 27 Jun 2013

Hadiah top refferal (kena promote mati matian ok !!!! mati matian ! )

1.RM 100X2 Winner

saguhati 

1.Novelx1 pilih sendiri


(Random org)

1.Novelx3 Pilih Sendiri
2.Topup rm5x5
3.Topup rm 10x2 


Paran penganjur ..

1.RM100X2 Winner dan Novelx4 pilih sendiri by Ong Gedek Guduk
2.Topup rm5x2 by Cik Chenta
3.Topup rm5x3 by Cik Nyoo
4.Topup rm 10x2 Yeputta Najihah


Selamat maju jaya buat semua

Terima kasih

Sabtu, 8 Jun 2013

Mini Giveaway by ZakieAzid

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


mini giveaway by zakieazid

Hadiah :

2 TOP REFERREL -RM 100 X2 PEMENANG

RANDOM -PERFUME X5 PEMENANG

RANDOM -DOODLE X3 PEMENANG


untuk sertai sila klik banner di atas atau klik SINI sebelum  22 Jun 2013, Sabtu



Selamat buat semua!!!

Khamis, 2 Mei 2013

Simple Giveaway By Nina dan Hani

Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .


Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani  &  Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Klik Sini ---> Tolong Jujur  LINK 1  ---> LINK 2
  6. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*
  7. Like page INI dan like INI jugak!

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger 

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !

Ahad, 21 April 2013

April 2013 Blog Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Kepada penggemar kraftangan apa kata turut ramai-ramai sertai giveaway ini.

Oleh kerana penganjurnya menulis dalam bahasa Inggeris, maka aye salin dan tampal ayat berkenaan di sini.

I have here some large soft blue and soft pink satin ribbons, new baby sponge stickers, four wooden rabbit embellishments and four rolls of green clover pattern paper that you can use for embellishing your cards with.
Klik gambar di atas untuk ke link giveaway.  Giveaway berlansung sehinga 30 April 2013.

Selamat mencuba

Jumaat, 19 April 2013

Mini GA 2 By Syiela

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Mini GA 2 By Syiela

Menang Bedak Arab memanglah untung 
GA dianjurkan oleh blogger Syiela
19 - 27 April GA berlangsung
Lebih lanjut klik di sana (banner)


^-^

Selasa, 16 April 2013

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Syaratnya :
  1. Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.
  2. Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"
  3. Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.
  4. Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.
Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch. 
Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan.
Tarikh Tutup:  01/05/2013


Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^

Ahad, 14 April 2013

Mini Giveaway By AR

As salam,


Sekali lagi dengan gigihnya menyibukkan diri dengan menyertai Mini Giveaway.  Nampak macam menarik.

Tak dapat hadiah pun tak apa yang penting dapat ramai kenalan.  Kan!

Mini Giveaway 

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI
- Topup RM5 (TOP REFERRAL !) & RANDOM.org
- Tudung (1 pemenang)
- Topup RM5 (2 pemenang)




Klik banner di atas untuk maklumat penting dari penganjur.

Belum ada tarikh tamat.

Selamat berusaha kepada semua.


Maera Ismail Giveaway 2013

As salam


Maera Ismail Giveaway 2013

Klik banner untuk maklumat penuh.

Giveaway ini dijangka tamat 9 Mei 2013.  


Jumaat, 12 April 2013

1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st Cash RM 30
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

Selasa, 26 Mac 2013

5th Anniversary Mini GA

As salam,



5th Anniversary Mini GA by Pink Ummi


Hadiah yang bakal dimenangi :

Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung 
Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang
Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang

Pemenang saguhati

Kerongsang x 3 orang pemenang


Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)


~ Selamat Maju Jaya ~
.

Isnin, 11 Februari 2013

GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA????BY SURIAAMANDA

As salam,

Irdina Huda
Di atas adalah gambar anak gadis YB (yangbaik).  Namanya seperti yang tertera.  Tahun ini umurnya baru mencecah 6 tahun tapi lambat lagi ... nun bulan Disember baru cukup harinya.



Klik pada link di atas untuk maklumat lanjut.




Tarikh tutup :

28 February 2013 @ 12.00 tengahari

.

Ahad, 10 Februari 2013

February 2013 Blog Giveaway

As salam


Lin Handmade Greetings Cards
February 2013 Blog Giveaway

Kepada peminat kraftangan dan untuk menambah koleksi kraftangan atau kenalan kraftangan, jangan segan klik pada banner di atas untuk info.

Tarikh tutup:  28 Februari 2013

Sabtu, 12 Januari 2013

Jubah Abaya Dubai Giveaway

As salam,




Setelah sekain sekian lama berehat dan hampir-hampir saja berubah angin, tiba-tiba tergerak pula jari ini nak memeriahkan Jubah Abaya Dubai Giveaway ... ala-ala meroyan tak sudah pulak...Elok lah juga aye sebenarnya dah agak lama tak shopping jubah atau abaya. Sekarang kan memang sedang in dengan fesyen jubah dan abaya... belum masuk lagi macam-macam fesyen lain yang tak terkejor ... 

Tanpa celoteh lebih panjang meh baca dan lihat apa yang telah disalin blog firahadifa dan ditampal semula di blog ini. Bukan malas nak buat ayat sendiri tetapi untuk tidak lari dari maksud sebenar seperti yang diingini oleh penganjur giveaway ini.

Berikut adalah antara syarat-syarat yang harus diikuti...

1. Blogger
  • Jadi follower blog ni (firahadifa.blogspot.com) dan blog www.dobuy.blogspot.com
  • Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .   
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  
  • Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda.
.
 2. Facebook

  • Like page Do Buy Dazzle
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle
     
     
     
    1 pemenang utama , dan 3 pemenang saguhati

    pemenang utama akan dapat hadiah jubah abaya color dengan batu swarovski 
         
    Ada banyak pilihan warna selain dari warna hijau yang boleh dipilih, antaranya seperti di bawah:



        2 hadiah saguhati boleh bilih yang mana berkenan dihati ... saiz nya semua ada .. abaya sulam nie cantik , sesuai untuk pakaian harian atau ke pejabat

    Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini hingga 15 Januari 2013.

    Jangan lupa untuk sertainya sila klik di SINI

    Good luck to all include me!!!

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...