Catatan

Tunjukkan catatan dari 2013

Orini Craft Simple Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Orini Craft Simple Giveaway
Hadiah yang ditawarkan:

Hadiah :




2x Little Kawaii Bear Keychain untuk 2 orang Pemenang1x Teeth Bear Keychain untuk 1 orang Pemenang1x Apple Keychain/hpstrap untuk 1 orang Pemenang
Selamat maju jaya kepada semua.

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 3

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Sebagai tanda sokongan kepada Rakan Blogger dan tanda sokongan pada perjuangan mujahideen Ikhwanul Muslimin di Mesir.

MINI GIVEAWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU

Untuk mendapatkan syarat penyertaan dan turut serta dalam sokongan ini sila KLIK SINI atau pada banner di atas.
Mini give away berlangsung mulai 09 hingga 19 OKTOBER 2013.

Sekian... selamat untuk semua yang baik.

(*-*)



October 2013 Blog Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Sebagai sokongan kepada Rakan Blogger.
Jom sertai October 2013 Blog Giveaway.

Sila klik pada gambar di atas untuk menyertai October 2013 Blog Giveaway
Sekian adanya. 
Selamat untuk semua.
(*-*)

September Giveaway By KasihLestariAbadi

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Giveaway ini berlangsung mulai 1 September hingga 30 September 2013.
Seramai 100 orang pemenang yang dicari... ramainya!!
Okey untuk tidak membuang masa ...
silalah klik pada tulisan bawah banner di atas untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai :- 1.  senarai hadiah 2.  senarai peserta  3.  serta bagaimana hendak menyertai giveaway ini.

(*-*)

Selamat maju jaya kepada semua.

T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera







Klik BannerBermula 16 September - 23 September 2013

SIMPLE GIVEAWAY BY FARISHA #1

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera
Dijemput semua Blogger menyertai Simple Giveaway By Farisha #1 Sebanyak dua pemenang dicari
Giveaway ini sah dari 12/09/2013 sehingga 18/09/2013 (Seminggu sahaja) Pemenang akan diumumkan pada 19/09/2013
Klik Banner untuk sertai dan melihat hadiah
Terima Kasih dan "Good Luck"!

Lin Handmade Greetings Card: September 2013 Blog Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Giveaway ini dijangka tamat 1 Oktober 2013.
Kepada anda yang sangat berminat dengan hadiah giveaway ini sila sudi-sudikan klik pada gambar/banner di atas.
Selamat kepada semua.


Mini GiveAway by AinnKetodd

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera





Agak lama juga aye tak join giveaway.  Menyepi bukan kerana sepi tetapi kerana ada banyak projek lain yang harus diuruskan segera.

Jadi untuk memberi sokongan dan 'sambutan' kepada rakan blogger dengan nickname ainnketodd, aye join mini giveaway ini.

Giveaway mini ini akan tamat pada 13 SEPTEMBER 2013 (11.59pm).  dan kemungkinan dicepatkan.

Kepada yang hendak turut serta silalah dengan jujurnya klik pada banner di atas.

Selamat maju jaya kepada semua.


SEGMEN: JOM KLIK IKLAN BERSAMA FARAH SYAMIMI

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera






Iklan 1 Iklan 2 Iklan 3 Iklan 4 Iklan 5

Segmen ini akan tamat pada 24  SEPTEMBER 2013 JAM 11.59 MALAM
Untuk lebih klik klik sila klik pada banner di atas.
Sekian adanya.  Selamat bersegmen dan selamat klik-klik (^-^)

double big giveaway by Mohd Zuhri

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Untuk turut serta sila klik banner di atas atau klik sini sebelum 27 Jun 2013
Hadiah top refferal (kena promote mati matian ok !!!! mati matian ! )
1.RM 100X2 Winner
saguhati 
1.Novelx1 pilih sendiri

(Random org)
1.Novelx3 Pilih Sendiri2.Topup rm5x53.Topup rm 10x2 

Paran penganjur ..
1.RM100X2 Winner dan Novelx4 pilih sendiri by Ong Gedek Guduk2.Topup rm5x2 by Cik Chenta3.Topup rm5x3 by Cik Nyoo4.Topup rm 10x2 Yeputta Najihah

Selamat maju jaya buat semua
Terima kasih

Mini Giveaway by ZakieAzid

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Hadiah :
2 TOP REFERREL -RM 100 X2 PEMENANG

RANDOM -PERFUME X5 PEMENANG

RANDOM -DOODLE X3 PEMENANG

untuk sertai sila klik banner di atas atau klik SINIsebelum  22 Jun 2013, Sabtu


Selamat buat semua!!!

Simple Giveaway By Nina dan Hani

Imej
Simple Giveaway by Nina & Hani Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .

Syarat-syarat :Follow Blog Mazelina, Diyana Hani  &  Sponsor (diperiksa)Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan HaniCopy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publishLike -->Klik Sini ---> Tolong Jujur  LINK 1  ---> LINK 2Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*Like page INI dan like INI jugak!
credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running ManSeorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running M…

April 2013 Blog Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Kepada penggemar kraftangan apa kata turut ramai-ramai sertai giveaway ini.

Oleh kerana penganjurnya menulis dalam bahasa Inggeris, maka aye salin dan tampal ayat berkenaan di sini.

I have here some large soft blue and soft pink satin ribbons, new baby sponge stickers, four wooden rabbitembellishments and four rolls of green clover pattern paper that you can use for embellishing your cards with. Klik gambar di atas untuk ke link giveaway.  Giveaway berlansung sehinga 30 April 2013.

Selamat mencuba

Mini GA 2 By Syiela

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Menang Bedak Arab memanglah untung  GA dianjurkan oleh blogger Syiela 19 - 27 April GA berlangsung Lebih lanjut klik di sana (banner)

^-^

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria

Imej
Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.




Syaratnya :
Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.

Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch.  Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan. Tarikh Tutup:  01/05/2013

Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^

Mini Giveaway By AR

Imej
As salam,

Sekali lagi dengan gigihnya menyibukkan diri dengan menyertai Mini Giveaway.  Nampak macam menarik.
Tak dapat hadiah pun tak apa yang penting dapat ramai kenalan.  Kan!

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI
- Topup RM5 (TOP REFERRAL !) & RANDOM.org
- Tudung (1 pemenang)
- Topup RM5 (2 pemenang)



Klik banner di atas untuk maklumat penting dari penganjur.

Belum ada tarikh tamat.

Selamat berusaha kepada semua.


Maera Ismail Giveaway 2013

Imej
As salam



Klik banner untuk maklumat penuh.
Giveaway ini dijangka tamat 9 Mei 2013.  

1st Giveaway By Emas Putih

Imej
As-Salam Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveawayuzu ye. Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

1st Giveaway By Emas Putih

SYARAT-SYARAT
1.Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIBCopy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana
Follow blog Sponser Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah. Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik. 1. http://www.kisahemasputih.com/ 2. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/ 3. http://www.fizgraphic.com/ 4. http://aliyahussin.blogspot.com/ 5. http://www.duniashida.com/ 6. ttp://akuvsdiashadhira.blogspot.com/ 7. http://www.a…

5th Anniversary Mini GA

Imej
As salam,





Hadiah yang bakal dimenangi :
Tempat pertama : Cardigan labuh + Sehelai Tudung  Tempat kedua : Sehelai tudung + Kerongsang Tempat ketiga : Inner neck + Kerongsang
Pemenang saguhati
Kerongsang x 3 orang pemenang

Tarikh tutup : 31 Mac 2013 (Tamat pukul 11.30 malam)

~ Selamat Maju Jaya ~
.

GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA????BY SURIAAMANDA

Imej
As salam,
Di atas adalah gambar anak gadis YB (yangbaik).  Namanya seperti yang tertera.  Tahun ini umurnya baru mencecah 6 tahun tapi lambat lagi ... nun bulan Disember baru cukup harinya.

GA > Sapa Ada Anak Nama DANIA/DAMIA/AINUL/HUDA????BY SURIAAMANDA
Klik pada link di atas untuk maklumat lanjut.



Tarikh tutup :
28 February 2013 @ 12.00 tengahari
.

February 2013 Blog Giveaway

Imej
As salam



Kepada peminat kraftangan dan untuk menambah koleksi kraftangan atau kenalan kraftangan, jangan segan klik pada banner di atas untuk info.
Tarikh tutup:  28 Februari 2013

Jubah Abaya Dubai Giveaway

Imej
As salam,




Setelah sekain sekian lama berehat dan hampir-hampir saja berubah angin, tiba-tiba tergerak pula jari ini nak memeriahkan Jubah Abaya Dubai Giveaway ... ala-ala meroyan tak sudah pulak...Elok lah juga aye sebenarnya dah agak lama tak shopping jubah atau abaya. Sekarang kan memang sedang in dengan fesyen jubah dan abaya... belum masuk lagi macam-macam fesyen lain yang tak terkejor ... 

Tanpa celoteh lebih panjang meh baca dan lihat apa yang telah disalin blog firahadifa dan ditampal semula di blog ini. Bukan malas nak buat ayat sendiri tetapi untuk tidak lari dari maksud sebenar seperti yang diingini oleh penganjur giveaway ini.

Berikut adalah antara syarat-syarat yang harus diikuti...
1. Blogger Jadi follower blog ni (firahadifa.blogspot.com)dan blogwww.dobuy.blogspot.comBuat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .   Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  Anda perluletakkanurlpost giveaway inikedalam entry anda..
 2. Facebook
Like page Do Buy DazzleLike post…