Halaman

nuffnang ads

~Followers~

Cari Blog Ini

nuffnang ads

Sabtu, 12 Januari 2013

Jubah Abaya Dubai Giveaway

As salam,




Setelah sekain sekian lama berehat dan hampir-hampir saja berubah angin, tiba-tiba tergerak pula jari ini nak memeriahkan Jubah Abaya Dubai Giveaway ... ala-ala meroyan tak sudah pulak...Elok lah juga aye sebenarnya dah agak lama tak shopping jubah atau abaya. Sekarang kan memang sedang in dengan fesyen jubah dan abaya... belum masuk lagi macam-macam fesyen lain yang tak terkejor ... 

Tanpa celoteh lebih panjang meh baca dan lihat apa yang telah disalin blog firahadifa dan ditampal semula di blog ini. Bukan malas nak buat ayat sendiri tetapi untuk tidak lari dari maksud sebenar seperti yang diingini oleh penganjur giveaway ini.

Berikut adalah antara syarat-syarat yang harus diikuti...

1. Blogger
  • Jadi follower blog ni (firahadifa.blogspot.com) dan blog www.dobuy.blogspot.com
  • Buat simple entry bertajuk Jubah Abaya Dubai Giveaway .   
  • Jangan lupa letakkan banner dan syarat2 penyertaan  
  • Anda perlu letakkan url post giveaway ini ke dalam entry anda.
.
 2. Facebook

  • Like page Do Buy Dazzle
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Do Buy Dazzle
     
     
     
    1 pemenang utama , dan 3 pemenang saguhati

    pemenang utama akan dapat hadiah jubah abaya color dengan batu swarovski 
         
    Ada banyak pilihan warna selain dari warna hijau yang boleh dipilih, antaranya seperti di bawah:



        2 hadiah saguhati boleh bilih yang mana berkenan dihati ... saiz nya semua ada .. abaya sulam nie cantik , sesuai untuk pakaian harian atau ke pejabat

    Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini hingga 15 Januari 2013.

    Jangan lupa untuk sertainya sila klik di SINI

    Good luck to all include me!!!

    Tiada ulasan:

    Catat Ulasan

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Google+ Followers