Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2013

April 2013 Blog Giveaway

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Kepada penggemar kraftangan apa kata turut ramai-ramai sertai giveaway ini.

Oleh kerana penganjurnya menulis dalam bahasa Inggeris, maka aye salin dan tampal ayat berkenaan di sini.

I have here some large soft blue and soft pink satin ribbons, new baby sponge stickers, four wooden rabbitembellishments and four rolls of green clover pattern paper that you can use for embellishing your cards with. Klik gambar di atas untuk ke link giveaway.  Giveaway berlansung sehinga 30 April 2013.

Selamat mencuba

Mini GA 2 By Syiela

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera




Menang Bedak Arab memanglah untung  GA dianjurkan oleh blogger Syiela 19 - 27 April GA berlangsung Lebih lanjut klik di sana (banner)

^-^

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria

Imej
Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.




Syaratnya :
Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.

Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch.  Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan. Tarikh Tutup:  01/05/2013

Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^

Mini Giveaway By AR

Imej
As salam,

Sekali lagi dengan gigihnya menyibukkan diri dengan menyertai Mini Giveaway.  Nampak macam menarik.
Tak dapat hadiah pun tak apa yang penting dapat ramai kenalan.  Kan!

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI
- Topup RM5 (TOP REFERRAL !) & RANDOM.org
- Tudung (1 pemenang)
- Topup RM5 (2 pemenang)



Klik banner di atas untuk maklumat penting dari penganjur.

Belum ada tarikh tamat.

Selamat berusaha kepada semua.


Maera Ismail Giveaway 2013

Imej
As salam



Klik banner untuk maklumat penuh.
Giveaway ini dijangka tamat 9 Mei 2013.  

1st Giveaway By Emas Putih

Imej
As-Salam Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveawayuzu ye. Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

1st Giveaway By Emas Putih

SYARAT-SYARAT
1.Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIBCopy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana
Follow blog Sponser Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah. Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik. 1. http://www.kisahemasputih.com/ 2. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/ 3. http://www.fizgraphic.com/ 4. http://aliyahussin.blogspot.com/ 5. http://www.duniashida.com/ 6. ttp://akuvsdiashadhira.blogspot.com/ 7. http://www.a…