~Followers~

nuffnang ads

Ahad, 21 April 2013

April 2013 Blog Giveaway

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Kepada penggemar kraftangan apa kata turut ramai-ramai sertai giveaway ini.

Oleh kerana penganjurnya menulis dalam bahasa Inggeris, maka aye salin dan tampal ayat berkenaan di sini.

I have here some large soft blue and soft pink satin ribbons, new baby sponge stickers, four wooden rabbit embellishments and four rolls of green clover pattern paper that you can use for embellishing your cards with.
Klik gambar di atas untuk ke link giveaway.  Giveaway berlansung sehinga 30 April 2013.

Selamat mencuba

Jumaat, 19 April 2013

Mini GA 2 By Syiela

Assalamualaikum dan selamat sejahtera



Mini GA 2 By Syiela

Menang Bedak Arab memanglah untung 
GA dianjurkan oleh blogger Syiela
19 - 27 April GA berlangsung
Lebih lanjut klik di sana (banner)


^-^

Selasa, 16 April 2013

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Assalamualaikum...

Hari ini saya nak lancarkan perang gerila..Ehh...tertiba..nak lancarkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria. Nama pun mini kan jadi hadiahnya tidaklah terlalu besar.

Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Syaratnya :
  1. Follow blog !Aini Zakaria, Add To Circle Google+ Nurul Aini dan Like Page !Aini Zakaria.
  2. Tulis satu entry bertajuk Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria"
  3. Copy dan Paste coding di bawah ini ke dalam entry anda kemudian klik Publish.
  4. Tinggalkan url/link penyertaan anda di ruang komen entry ini sahaja, di Cbox tidak diterima.
Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria


Kredit kepada kak Mia|Mialiana.com.


Hadiah :

Sepasang bow brooch untuk 15 orang Pemenang. Harga bow brooch ini bernilai RM2.50-RM3.00 setiap satu tau..hehe.. Jadi setiap pemenang dapat 2 pasang bow brooch. 
Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan.
Tarikh Tutup:  01/05/2013


Jomlah memeriahkan Mini Giveaway : Brooch by Aini Zakaria ini ye. Tak kira blogger lelaki mahupun perempuan. Semua boleh join. Boleh bagi pada adik perempuan ke? kan. ^____^

Ahad, 14 April 2013

Mini Giveaway By AR

As salam,


Sekali lagi dengan gigihnya menyibukkan diri dengan menyertai Mini Giveaway.  Nampak macam menarik.

Tak dapat hadiah pun tak apa yang penting dapat ramai kenalan.  Kan!

Mini Giveaway 

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI
- Topup RM5 (TOP REFERRAL !) & RANDOM.org
- Tudung (1 pemenang)
- Topup RM5 (2 pemenang)




Klik banner di atas untuk maklumat penting dari penganjur.

Belum ada tarikh tamat.

Selamat berusaha kepada semua.


Maera Ismail Giveaway 2013

As salam


Maera Ismail Giveaway 2013

Klik banner untuk maklumat penuh.

Giveaway ini dijangka tamat 9 Mei 2013.  


Jumaat, 12 April 2013

1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st Cash RM 30
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...