nuffnang ads

~Followers~

Sabtu, 23 April 2016

DAWARNA Jubah Mesra Wudhu

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


DAWARNA Jubah Mesra Wudhu 


Pemakaian jubah semakin mendapat tempat di kalangan wanita Muslimah di Malaysia masa kini. Jubah bukan sahaja menjadi trending dalam cara berfesyen tetapi pemakaian jubah itu sendiri sebenarnya sudah lama wujud di kalangan wanita di Malaysia.  Hanya kerana sejak dari mula dahulu pemakaian jubah ini tidak begitu terkenal sebaliknya hanya dipakai oleh golongan tertentu sahaja.

Sekarang dengan adanya jubah yang mesra wudhu memberikan nilai tambah kepada baju labuh itu yang semakin disukai oleh ramai remaja dan juga golongan dewasa.  Secara tidak langsung selain daripada berfesyen ibadah wajib seperti solat tidak diabaikan.

Dipaparkan antara warna-warna menarik dari jubah Dawarna.

DAWARNA JUBAH


Ukuran Jubah Dawarna terdapat dari saiz S, M, L dan XL.  Terdapat sedikit perbezaan lebih kurang 0.5 inci bagi setiap ukuran, bergantung kepada saiz dan bentuk badan.  Untuk ukuran dan saiz boleh rujuk gambar di atas. 

Jenis kain yang digunakan untuk jubah Dawarna adalah dari jenis Wolly Creepe.  Sejenis kain yang lazim digunakan untuk membuat jubah atau baju labuh.  Kain tidak jarang.  Tetapi pengguna masih dinasihatkan untuk memakai kain alas di dalam bagi menampakkan pemakaian lebih sopan. 


Maklumat tambahan:

** Mesra Breast Feeding
** Mesra Wudhu
** Poket di sisi kira dan kanan
** Warna sebenar lebih gelap.  Perbezaan warna gambar dan jubah asli adalah tertakluk kepada proses editing dan juga pencahayaan.

Tawaran Istimewa dari #YBKRAF:  RM120.00 sepasang termasuk post.

Tinggalkan pesanan anda sekarang untuk kami hubungi.


Pastinya Dawarna Jubah Mesra Wudhu turut menjadi sebahagian daripada koleksi jubah yang menarik dan menjadi inspirasi dalam pakaian muslimah.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...