Catatan

Tunjukkan catatan dari Oktober, 2016

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita

Imej
PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita. Makin berdebar-debar nak tunggu offer yang best-best..Hari ni starina nak menghebahkan lagi PROMOSI yang best!!..PROMOSI Blouse Juwita Songket DA DI DU.

Kepada peminat songket ini masanya tambahkan drawer anda dengan kegorjesan blouse ni!! Yang tak minat, anda tidak perlu risau gerenti terminat Juwita Blouse Songket (JBS) 😍😍 tak cuba tak tahu, dah Cuba baru tahu..mesti jatuh hati punyer ..

Material Juwita Blouse tip top gitu..guna cotton bali yang lembut, super comfy..πŸ‘πŸ»

HARGA ni nak bagitau dulu-dulu RM90.00. Kini tidak perlu risau kami nak bagi ‘LINE CLEAR’ RM50.00, harga termasuk postage ke semenanjung, bagi sabah dan sarawak tambah RM5.00.

Amacam best tak???

😱😱nak bagi lagi SPECIAL, beli 1 blouse dapat lagi 1 hadiah misteri

Macam mana nak order, macam mana nak order??tak sabar-sabar!!!

Senang jew…pilih warna dan size, order nak berapa pasang, dan w…

Blouse Muslimah | Emma Blouse Series

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Blouse Muslimah |  Emma Blouse Series
🌸🌸🌸 Exclusive Edition - Emma Blouse Series 🌸🌸🌸
☑️ Blouse Muslimah dengan Jahitan  berkualiti Tinggi menjamin keselesaan & keanggunan ☑️ Fabric jenis creepe silk yang berkualiti ☑️ SIZE . S, M, L, XL, XXL πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM59 ( TERMASUk POS) πŸ’° HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM64 (TERMASUK POS)
* Saiz XXL Tambah RM5
      ** GAMBAR / COLOR Baju  ADALAH 90% REAL COLOR

☑  SMS / WHATSAPP : 019-4481927




















Dapatkan segera Blouse Muslimah |  Emma Blouse Series
(^-^)

Kurung Pahang Lipat Batik Koleksi Sopan Klasik

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Kurung Pahang Lipat Batik Koleksi Sopan Klasik
🌸🌸🌸 Classique Courtois Collection 🌸🌸🌸

πŸ’• Classique Courtois bermaksud Koleksi Sopan klasik dalam bahasa French.  Koleksi CCC, Padanan elemen Dokoh yang 'Trendy' & kain bercorak.

Kelebihan koleksi CCC
☑️ Baju dari Fabric Valentino Soluna Gred A
☑️ Fabrik mewah dengan kesan 'Terjatuh' yang elegan .
☑️  Potongan yang di sukai ramai

KURUNG PAHANGkain LIPAT BATIKDOKOH (HOT STAMPED ironed) menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai
☑️  Kurung yang dijahit sempurna dengan jaminan kualiti demi kepuasan si pemakai .

☑️ SIZE SS,S,M,L,XL,XXL


Harga Jualan
πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG  :  RM150.00 (TERMASUK POS)

πŸ’° HARGA JUALAN SABAH/SARAWAK :  RM155.00 (TERMASUK POS)

πŸ’°**SAIZ XXL TAMBAH RM20.00


 ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR

☑  SMS / WHATSAPP : 019-4481927




CCC90 Saiz:  SS, S, M, L, XL, XXL

Kurung Moden dipadankan dengan Kain Duyung

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Kurung Moden dipadankan dengan Kain Duyung
πŸ’žπŸ’žπŸ’ž Starina - Caroline Beads Series πŸ’žπŸ’žπŸ’ž

SPECIAL & EXCLUSIVE

^ ☑ EDISI TERHAD : Potongan kurung moden berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai.

^ ☑ Baju daripada Fabrik Roberto Cavalli Silk yang Mewah & Berkualiti Tinggi .

^☑ Padanan Fabrik kain bercorak abstrak anggun - material Galaxy Printed Silk

^☑ Bahagian TEPI baju di jahit dengan 'Beads' menampakkan kelainan dan gaya sentuhan Elegan yang tersendiri.

^☑ Baju kurung yang dijahit sempurna dengan JAMINAN kualiti kepuasan hati si pemakai.

✨ SAIZ S,M,L,XL,XXL ( 5 color )

πŸ’° HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM150 (TERMASUK POS)
πŸ’° HARGA JUALAN SABAH SARAWAK RM155 (TERMASUK POS)
Saiz XXL Tambah RM20
(πŸ’₯ Harga asal RM210 sm/ rm125 ss)

☑  GAMBAR / COLOR BAJU model ADALAH 95% REAL COLOR

☑  SMS / WHATSAPP : 019-4481927


























Starina - Caroline Beads Series Kurung Moden di padankan dengan Kain Duyung

Inspired Eliesaab | Kain berkualiti dengan harga mampu milik

Imej
Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Inspired Eliesaab | Kain berkualiti dengan harga mampu milik
Inginkan kain pasang yang berkualiti dengan harga mampu milik? Idamkan kain pasang yang exclusive ala-ala artis dan butik terkenal? Marilah follow instagram akak @ybkraf dan fb akak juga ybkraf untuk dapatkan kain-kain idaman cik adik manis 😘

Nah! sekarang ni akak nak bagi korang semua rambang mata lagi! 

Inspired Eliesaab / LRC

πŸ“ŒHarga Preorder :  RM25/m πŸ“ŒHarga Ready stock :  RM28/m πŸ“ŒMaterial vanille dull satin sama macam minaz πŸ“ŒBidang 60" πŸ“ŒTerdapat dalam 3 warna/corak pilihan ramai:- 
jalur hitam - warna latar krimjalur hitam - warna latah kuningjalur merah jambu - warna latar krim

❗️ETA early November 16 ❗️Pre order. Jenis TAK SABAR JANGAN ORDER  ❗️Batal order deposit akan burn ❗️Deposit RM10/pasang ❗️ada 3 pilihan warna  ❗️sesiapa berminat nak beli kayu (50m) PM tepi untuk dapatkan harga terlajak kebabomm

Hubungi akak di sms/Whatsapp :  019-4481927 

1.  jalur merah jambu - war…