Halaman

~Followers~

Sabtu, 22 Oktober 2016

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita


Assalamualaikum dan selamat sejahtera

PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita. Makin berdebar-debar nak tunggu offer yang best-best..Hari ni starina nak menghebahkan lagi PROMOSI yang best!!..PROMOSI Blouse Juwita Songket DA DI DU.

Kepada peminat songket ini masanya tambahkan drawer anda dengan kegorjesan blouse ni!! Yang tak minat, anda tidak perlu risau gerenti terminat Juwita Blouse Songket (JBS) ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tak cuba tak tahu, dah Cuba baru tahu..mesti jatuh hati punyer ..

Material Juwita Blouse tip top gitu..guna cotton bali yang lembut, super comfy..๐Ÿ‘๐Ÿป

HARGA ni nak bagitau dulu-dulu RM90.00. Kini tidak perlu risau kami nak bagi ‘LINE CLEAR’ RM50.00, harga termasuk postage ke semenanjung, bagi sabah dan sarawak tambah RM5.00.

Amacam best tak???

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑnak bagi lagi SPECIAL, beli 1 blouse dapat lagi 1 hadiah misteri

Macam mana nak order, macam mana nak order??tak sabar-sabar!!!

Senang jew…pilih warna dan size, order nak berapa pasang, dan whatsapp sekarang ke nombor 019-4481927.




















Jangan tunggu lama-lama, nanti tambah lagi DA DI DU di jiwa anda tu…dapatkan sekarang, promosi terhad !!!dah habis memang takde restock.

Jom dapatkan sekarang PRomosi DA DI DU Blouse Muslimah Juwita.

posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

YUGANA CREPE PILIHAN RAMAI PENGGEMAR KAIN POLOS

Assalamualaikum dan selamat sejahtera YUGANA CREPE PILIHAN RAMAI PENGGEMAR KAIN POLOS Rata- rata cust berpuas hati dgn material Yugana...

nuffnang ads

Label