Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei 13, 2016

10 Design Ekslusif MEDINA BY EMANEE

Imej
10 Design Ekslusif MEDINA BY EMANEE

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Khas buat peminat Medina, ditampilkan 'Medina Exclusive' khas untuk Koleksi Raya 2016.  Oleh kerana sambutan hari raya datangnya setahun sekali tidak bermakna kita tidak boleh bergaya dengan corak dan design terkini.  Bukan kerana membazir tetapi bagi memberi makna kepada sambutan yang lazimnya disambut secara besar-besaran pada setiap tahun.

Kali ini ditampilkan 10 Design Ekslusif buat Peminat Medina, seperti paparan berikut:


MEDINA EXCLUSIVE  BEST DEAL
MEDINA EXCLUSIVE BY EMANEE, dengan 10 design bercorak yang memikat dan membuatkan anda kelihatan istimewa dari orang lain 😍.  Keistimewaan ini bukanlah sesuatu untuk dibanggakan tetapi sebagai rasa puas kerana berupaya memiliki rekaan dan corak ekslusif dari Emanee.


MEDINA EXCLUSIVE
♥️ Price : RM120
♥️ Material : Lycra
♥️ nursing & wudu' friendly
♥️ 10 Exclusive Design
♥️ Size : S - 3XL

FREE POSTAGE
---------------------------

✔️✔️ 100% GERENTI…

Japanese Cotton Corak Tribal Warna Lembut

Imej
Japanese Cotton Corak Tribal Warna Lembut 
Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Serius saya katakan sekarang ni mungkin bukan masa yang sesuai untuk membeli kain pasang yang belum berjahit terutama untuk dipakai pada hari raya.  Kebanyakan atau semua kedai jahit telah menutup tempahan bagi memastikan tempahan dapat siap dalam tempoh yang ditetapkan.

Tetapi itu semua bukanlah alasan kukuh untuk tidak membeli kain pasang baru yang terdapat di pasaran.  Bagi yang pandai menjahit sendiri tidak jadi masalah kerana pada bila-bila masa saja boleh menjahit.  Ada kawan kata malam raya pun masih boleh boleh menjahit baju sendiri.

Walaupun dalam kesibukan mengejar tempahan, di pasaran sekarang masih lagi hebat dengan promosi kain pasang dengan corak dan warna terbaru yang lebih menarik.  Jadi, dengan pasaran sekarang terutama dengan promosi besar-besaran ambil lah peluang untuk mendapatkan kain pasang dengan warna dan padanan corak yang menarik.

Berikut dipaparkan Japanese Cotton dengan corak…