~Followers~

nuffnang ads

Selasa, 7 November 2017

YUGANA CREPE PILIHAN RAMAI PENGGEMAR KAIN POLOS

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


YUGANA CREPE PILIHAN RAMAI PENGGEMAR KAIN POLOS


Rata- rata cust berpuas hati dgn material Yugana crepe Ni. Cantik terletak bila dah jadi baju.
Material kain pon best , Xpanas !!

Jangan tak tahu *Yugana crepe* bermacam jenis  Boleh di buat antra ya 👇

👉BLOUSE
👉DRESS
👉SKIRT
👉TUNIC
👉DRESS/ JUBAH
👉BAJU KURUNG /MODEN/KEBAYA/PEPLUM etc
👉BAJU MELAYU


🌸CIRI-CIRI KAIN
       ============
✔️Kain bidang 60' . Hanya 3.5m Utk Spsng baju
✔️Material Kain lembut , tidak panas , tidak jarang
✔️Kain sedikit bergetah
✔️washable , kurang renyukan dan mudah digosok
✔️Lebih Sesuai Utk Pakaian wanita
✔️Material Ini sering digunakn Oleh Butik-Butik TERKENAL
.
Xkan Nk tgok je uolss!! Xnk Cuba ke ??

Jom tengok dulu warna-warna menarik Yugana Crepe yang menjadi kegilaan ramai penggemar kain polos...


YC1, YC2, YC3, YC4



YC5, YC6, YC7, YC8

Ahad, 3 September 2017

Royal Dubai Silk Kain Pasang Berkualiti Tinggi

Bismillahirrahmanirrahim

Royal Dubai Silk Kain Pasang Berkualiti Tinggi

Istimewa buat peminat setia juga kepada yang baru meminati ROYAL DUBAI SILK.
.
Jom cuci mata 😍 Tak perlu bersesak-sesak lagi, akak sedia membantu!
.
✓ BIDANG 60
✓ 4 METER TERUS
+ high quality royal dubai silk
+ material washable silk
+ kain lembut sejuk, flowwy, berkualiti tinggi dan tak kedut
.
✓ HARGA Sepasang : RM80.00 sm / RM85.00 ss
📮Free postage .
.
*WARNA SEDIKIT BERBEZA DR GAMBAR ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN
↕️









.
👍 Order dan pertanyaan:
📲 WhatsApp: 019-4481927
📲 WhatsApp: 019-4481927
📲 WhatsApp: 019-4481927


#ybkraf #byrara #royaldubaisilk #kainviral #readystock

posted from Bloggeroid

Rabu, 23 Ogos 2017

Kain Pasang Design Batik | Lembut dan Selesa

Bismillah.


Kain Pasang Design Batik |  Lembut dan Selesa


💖New batik kod AM

💖Material Dubai Silk - material terkini yang sejuk, lembut, selesa, tahan lasak dan tidak mudah berkedut, Mudah diurus.  
💖Bidang 60
💖Kain sejuk lembut
💖Tidak open meter
💖✂️Kain siap potong 3.5 meter, sepasang

Harga Sepasang:  RM63.00
(Tidak masuk postage)

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Postage RM9.00 sm / RM14.00 ss

💦💦Perhatian: Warna Pakaian akan mungkin/akan berbeza sedikit dari yang sebenar kerana faktor pencahayaan


AM81


Jumaat, 11 Ogos 2017

Gabungan mantap cotton bercorak dan polos

Bismillah


Gabungan mantap cotton bercorak dan polos


Lazimnya kain cotton dipasang sepasang.  Namun gabungan kain bercorak dan kain kosong atau polos menampakkan gabungan yang mantap kiranya bijak memadankan aduan warna dan coraknya.

Kini, tidak perlu gusar lagi @ybkraf menyediakan seleksi MIX&MATCH! Suai padan untuk dipilih mengikut citarasa sendiri.


HARGA


💖Harga 4 meter,  RM75.00 💖

Pilihan ikut suka hati:
👉4 meter kain cotton bercorak, atau
👉2 meter kain bercorak dan 2 meter kain plain

Harga tidak termasuk urusan pos. 

Tawaran hebat, setiap pembelian 5 pasang dan ke atas dikecualikan kos Pos.
Tertakluk kepada alamat penghantaran yang sama.


READY STOK

MATCHING Exclusive Design-mix&match😍😍




Khamis, 10 Ogos 2017

Kurung Batik Awan | Koleksi Terkini Aidil Adha

Bismillah.

Kurung Batik Awan | Koleksi Terkini Aidil Adha 


💫THE AIDILADHA COLLECTION 💫


🔅BATIK AWAN🔅
🔅BATIK AWAN🔅
🔅BATIK AWAN🔅

🔥HOT FROM OVEN🔥


🌸KEISTIMEWAAN BATIK AWAN 🌸

✔️ Mini Kurung Moden Terikni
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK 
✔️ Material Royal Silk 😍
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

🌸 ❌ kecut 
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order



BA61




BA62




BA63




BA64




BA65



Carta Ukuran Baju Kurung BA61 - BA65


Normal Price RM130.00

PROMO PRICE👇🏼
🔴RM120SM/RM125SS🔴


📌READYSTOCK ‼️
📌NO BOOKING ‼️

📍PROCEED ORDER 1-5 DAYS

📍TRIP POSTAGE EVERY 
       🌷SUNDAY
       🌷TUESDAY
       🌷THURSDAY


Cara Pembelian :


Pilih corak dan design, pilih kod dan hubungi melalui  Whatsapp sekarang ke nombor
📲 0194481927
📲 0194481927
📲 0194481927

Happy shopping...



💖 ybkraf 💖

Kain Pasang Ideya menjadi rebutan menjelang hari Merdeka

Bismillah.


Kain Pasang Ideya menjadi rebutan menjelang hari Merdeka


Percaya atau tidak dengan design dan warna yang mengancam mampu menjadikan kain pasang Ideya ini menjadi rebutan ramai.  Design nya yang seakan-akan menggamit kenangan menjelang hari sambutan kemerdekaan tanah air tercinta, Malaysia.

Untuk itu, jom kita cuci mata dengan 30 design kain yang memukau dan pastinya membuatkan anda teruja...


Rabu, 9 Ogos 2017

Pesona Royal Silk untuk seragam

Bismillah.


Pesona Royal Silk untuk seragam

Pesona Royal
Kod RR1 - RR5

Cuci mata dulu dengan kain-kain yang dikatakan sedang viral nih.



Selasa, 8 Ogos 2017

Cotton songket mix & match

Bismillah.


Cotton songket mix & match


Jom cuba set MIX & MATCH!  Nampak cantik dan serasi sekali.

ok! now senang... terpulang nak match kan dengan plain atau corak.

Anda pilih mana anda suke... ikut citarasa anda sendiri.

❣️READY STOK
❣️MATCHING songket printed! mix&match

💰Harga sepasang, 4 meter RM88 
( 2 meter + 2 meter)


Jom cuci mata, kami ada 24 set pilihan untuk anda pilih yang mana suka 💕



Jumaat, 21 Julai 2017

Koleksi kain pasang ala Dubai

Assalamualaikum


Koleksi kain pasang ala Dubai


Dalam tak sedar bulan Syawal sudahpun sampai ke penghujungnya.  Bakal menyusul bulan Zul Kaedah dan Zul Hijjah.  Jemaah Haji juga sudah mula berangkat ke tanah suci Makkah.  Maknanya Raya Haji akan menyusul tidak berapa lama lagi.

Kepada yang masih mencari kain pasang untuk dibuat baju sendiri atau disedekahkan kepada insan-insan terpilih, maka inilah masanya.  YBKRAF mempunyai beberapa koleksi kain pasang yang serba menawan dengan harga mampu milik.  Kualiti kain juga tidak perlu diragui kerana ianya memang senantiasa menjadi rebutan dan pilihan butik-butik pakaian terkemuka.


CIRI-CIRI KAIN


  • Bidang kain 60"
  • Material ala2 dubai
  • Kain berat
  • Siap potong 3.5m (sepasang)

HARGA 

Harga pasaran sepasang kain :  RM65.00 (tidak termasuk kos penghantaran)


Jom kita tengok koleksi kain yang menjadi idaman dan pilihan ramai.  






Selasa, 18 Julai 2017

Vanice Silk 3D Digital Printed | Kain Pasang Exclusive

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Vanice Silk 3D Digital Printed | Kain Pasang Exclusive

•••••••••••••••••••••••••••

Design EXCLUSIVE berserta material yang sangat exclusive.  Design bunga-bungaan siap ada 3D lagi !!

Jom lah order untuk HARI RAYA HAJI uolss.. Nak ke majlis-majlis rasmi atau open house memang sesuai sangat aihhh...

Harga pon terlajak MURAH!!!
Sebab apa?? Uolss rasa lah sendiri Jenis Kain VANICE SILK Ini .. Ramai yg dah puas hati..siap repeat order . KAIN BERAT TERLETAK KAT BADAN !


CIRI - CIRI KAIN 

🔹Design nampak lebih mewah
🔹Material kain berat, jatuh dan beralun/flowy .
🔹Kain bidang 60.  Sepasang 3.5 meter.  Boleh request by meter minimum 2 meter.
🔹Design 3D, bunga nampak lebih hidup dan melambai-lambai
🔹Kain selesa dipakai dan tidak melekat di badan
🔹Mudah di gosok, washable


HARGA 

Ada dua kategori harga mengikut kesukaan.  Sama ada penuh corak atau padan suai dengan kain kosong.


  • RM125.00 ~ 3.5M (FULL CORAK)
  • RM95.00 ~ 1.75m Corak d+ 2M plain (MATCHING)

HARGA TIDAK TERMASUK POS.


Jom cuci mata...


Jumaat, 31 Mac 2017

Kurung dan Kurta Linen lembut dan tahan lasak

Kurung dan Kurta Linen lembut dan tahan lasak


Kurung dan Kurta Linen lembut dan tahan lasak.  

Memakai baju kurung merupakan satu kebanggaan buat wanita Malaysia.  Tidak kiralah walau di mana berada memakai baju kurung yang selesa menjadi satu kemestian.  Dalam cuaca panas dan sejuk yang tidak menentu pemilihan tekstil yang tepat pastinya satu bonus.  

Kini, didatangkan material cotton linen khas buat penggemar baju kurung yang inginkan keselesaan dan tahan lasak.  Tidak ketinggalan baju kurta yang kini menjadi trending di kalangan jejaka idaman Malaya.

Material dan Ciri-ciri kurung dan kurta 


1.  Material:  Cotton Linen

  • kain yang lembut dan sejuk
  • tidak mudah renyuk
  • senang di gosok/iron
  • tahan lasak
  • menyerap peluh


2.  Ciri-ciri baju kurng

  • Baju kurung moden
  • Leher baju kurung
  • Dart belakang
  • Getah kiri kanan
  • Zip kiri pada kain
  • Kain duyung


Terdapat lebih 14 warna yang sesuai dengan cuaca dan suasana di Malaysia atau di mana saja.  Warna-warna yang dimaksudkan ialah:
1 light purple
2 green tiffany
3 apple green
4 baby blue
5 blue maya
6 dark grey
7 peach
8 coklat
9 red
10 coklat 
11 light grey
12 gold
13 maroon
14 purple heather


HARGA

Koleksi ini boleh dibeli berasingan sama ada kurung sahaja atau kurta sahaja.  Juga boleh beli berpasangan baju kurung dan kurta.

  • Baju kurung hanya : RM120.00 sepasang 
  • Baju kurta hanya : RM104.00 sehelai
  • Baju kurung dan kurta :  RM220.00 

CARA PEMBELIAN

Setelah memilih warna mana yang berkenan di hati, terus saja hubungi kami melalui:

📲Whatsapp :  019-4481927
Telegram.me/ybkraf


Jom  kita lihat koleksi yang hebat kurung dan kurta linen.

1 light purple


2 green tiffany


3 apple green


4 baby blue



5 blue maya


6 dark grey



7 peach


8 coklat


9 red


11 light grey



12 gold


13 maroon


14 purple heather

Selamat membuat pilihan.  
(^ ^)

Setelah memilih warna mana yang berkenan di hati, terus saja hubungi kami melalui:

📲Whatsapp :  019-4481927
Telegram.me/ybkraf


Terima kasih kerana berminat dengan Kurung dan Kurta Linen lembut dan tahan lasak.

Jumaat, 10 Mac 2017

SARI TENUN INDIA dan COTTON SILK by LA mencuit memori

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Bismillahirrahmanirrahim


🌺SARI TENUN INDIA + COTTON SILK by LA


✅MATERIAL: SHINY POLIESTER
✅Berkilat dan dwitone
✅PLAIN COTTON SILK

✅Material kain yang tidak panas,lembut dan selesa dipakai
✅Juga sesuai untuk pelbagai jenis kurung

~ TENUN DAN BUKAN PRINTED
~ Bahagian dalam licin dan tidak gatal bila pakai..
~ Material COTTON SILK lembut.. tidak panas.. selesa di pakai




STC1 - Black


STC2 - Blue


STC3 - Ocean Blue


STC4 - Red 


STC5 - Maroon


STC6 - Green


STC7 - Dark Blue


STC8 - Magenta


STC9 - Emerald Green


STC10 - Dark Fuschia


✅2M SARI TENUN
✅2M COTTON SILK
✅BIDANG45

💵HARGA :  RM75.00
TIDAK TERMASUK POS

〰〰〰〰〰〰〰〰〰
📲Whatsapp :  019-4481927
Telegram.me/ybkraf
〰〰〰〰〰〰〰〰〰



Rabu, 15 Februari 2017

Kain Dubai Silk kembali menyengat !!!

Kain Dubai Silk kembali menyengat !!!


Assalamualaikum dan selamat sejahtera,


Kain : Dubai Silk 
❤️ Lembut, Licin, Senang Iron, Tak Jarang❤️

Bidang : 45 +/-
Panjang : 4 meter
Berat : 530 +/-

# Warna mungkin sedikit berbeza atas faktor pencahayaan ataupun berlainan setting screen dan monitor.

Harga hanya RM65.00 (sepasang, 4 meter)

KP059



KP060 



KP061




KP062




KP063




KP064



Macam mana nak order??



Senang jew…pilih warna, design dan kod.
Order nak berapa helai, dan whatsapp sekarang ke nombor 
019-4481927
019-4481927 

019-4481927



Terima kasih sudi singgah dan order Kain Dubai Silk kembali menyengat !!!
(*-*)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...