Halaman

Rabu, 24 Ogos 2011

GA Pertama | Bila Pintu Hati Terbuka

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,Bila Pintu Hati Terbuka adalah GA pertama dan julung-julung kali diadakan oleh yangbaik-biz.blogspot.com.  Oleh kerana telah sekian lama berjanji dan berhutang kepada diri sendiri juga untuk membuat GA.  Kali ini memang betul-betul jadi. 

Tetapi di atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan, gambar hadiah tu akan aye lekatkan di sini bila tiba masa nya.

Hadiahnya... masih dalam rahsia sehinggalah gambarnya dilekatkan di sini.

Syaratnya senang sangat.  Oleh kerana ini adalah GA yang pertama dan tidak mahu membebankan semua pihak termasuk diri sendiri.  Maka kepada yang berminat cuma perlu lakukan perkara berikut:

1.  Beri Pandangan di catatan Aku Anak Malaysia Merdeka 
2.  Sambung "Saya menyertai GA Pertama: Bila Pintu Hati Terbuka kerana..... " di ruangan komen di entry di sini, tak kisahlah berapa panjang ayat yang nak disambung tetapi mestilah bersesuaian dengan tema Aku Anak Malaysia Merdeka.

Siap!  Itu saja senangkan. 

Pemilihan akan dibuat secara cabutan oleh pihak penganjur bersama konco-konconya seramai 4 orang.  Ini bermakna terdapat 4 hadiah utama... dan jika banyak sambutan akan adalah hadiah sampingan yang lain.

Tarikh tutup akan dimaklumkan selepas hari raya Eidul Fitri.

Sekian, selamat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SUAI PADAN BATIK BALI DAN SAKURA COTTON

Assalamualaikum SUAI PADAN (MIX AND MATCH) BATIK BALI + SAKURA COTTON ✅ Readystok ✅ Mix and Match sakura cotton ✅ 2 meter...

nuffnang ads